Geen widgets gevonden in de zijbalk

Over verwerpelijk gedrag van politici die bijvoorbeeld Oost-Groningers, ouders kinderopvangtoeslagenschandaal, horeca, podiumkunsten, kleine winkeliers, ZZPers en uit huis geplaatste kinderen in de ellende storten, heeft Sophie het maar niet. Alle schuld nu op de boeren, die opkomen voor hun bedrijf.

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

27 gedachten over “Sophie Hermans stotterend door haar inbreng tweede termijn over verwerpelijk gedrag protestacties.”
 1. In weelde opgegroeid mevr hermans == makkelijk praten over andermans leven/ leed ! Nog te duur voor een glas water ! 5 euro voor een bus kaartje, en de groeten ,

 2. dit meisje moet voor haar zelf beschermd worden zij gaat het niet redden in de politiek , ze kan beter een vak kiezen die met kinderen te maken heeft dan heeft zij haar niveau gevonden

 3. Ik hoor wel erg vaak van bijv de VVD, D66…. de woorden vreselijk en verschrikkelijk de laatste tijd.
  De woorden worden altijd gebruikt voor de schandelen die zij zelf hebben aangericht!!!!!
  Deze woorden hebben: zo vaak gebruikt…..zo weinig of geen inhoud meer!!!

 4. De dader zegt sorry en gaat verder met plegen van de misdaden…. landjepikstofcrisisschandaal! Mensen sta op voor ons eigen eten! Die elite lobbyisten van burgersloperij Rutte B.V. willen ons alleen maar afhankelijk maken van de big farms in handen van miljardairs!
  Eet lokaal is co2 neutraal! Het gaat het kartel dus duidelijk niet om het milieu!!

 5. Ik las gisteren een karakterbeschrijving van een gerenomeerd arts over Klaver:"een vuig misselijkmakend hypocriet beroepsuitvretend deugmannetje" (einde citaat) Bedoelde hij daar alleen Klaver mee of is dit ook van toepassing op anderen in de kamer????

 6. Het 'GESPREK' is er altijd al geweest, praten praten tot ze een ons wegen, alleen na spreken komen daden van uit voeren, jullie voeren niets uit alleen maar lullen, hoop dat het maandag zwaaaar miss gaat

 7. Eendracht maakt macht!

  Beste burgers van Nederland, mensen van de hulpdiensten,politie agenten, mensen van de ME ,Boa’s , marechaussee,soldaten van het Nederlandse leger,brandweerlieden,ambulance personeel, zorgmedewerkers, zorg cliënten, huisartsen, verpleegkundigen, chirurgen, studenten, woningzoekende, pech generatie, energie gedupeerden, toeslagen ouders, uit huis geplaatste kinderen, AOWers , WAO ers, gepensioneerden , gedupeerden uit Groningen, Boeren, consumptie gedupeerden, benzine gedupeerden, stikstof gedupeerden, statushouders, asielzoekers winkeliers, horeca personeel en andere vrijheidsstrijders!

  Wanneer bereik jij jouw moment dat jij opstaat en van je laat horen, dat jij inziet en durft te erkennen dat de het beleid en maatregelen van het kabinet Rutte niet kloppen en niet meer accepteerbaar zijn en ook jouw grens bereikt is .

  Het wanbeleid van de overheid, waardoor jullie werkzaamheden en leven onhoudbaar zijn geworden!
  Dat Nederland steeds verder afbrokkelt, door het wanbeleid van het kabinet Rutte 4, al 12 jaar lang, en steeds meer desastreuze gevolgen heeft voor de samenleving en de maatschappij!

  Het gaat om jullie en onze toekomst,
  Als bewakers van de democratie, luister naar je geweten.
  Wanneer staan jullie op tegen de buitenproportionele maatregelen en het beleid van het kabinet Rutte4!?

  Sta jij op en laat jij van je horen als jouw collega, je vriend(in), je partner, je vader,je moeder, je medestudent of bekende het allemaal niet meer aan kan en ,door het wanbeleid van kabinet Rutte, uit het leven stapt?

  Sta jij op en laat jij van je horen als jij, jouw collega, je vriend(in), je partner, je vader, je moeder, je medestudent of bekende geen woonruimte meer kan krijgen, de werkdruk te hoog is, geen boodschappen meer kan betalen, geen auto meer kan rijden, geen energierekeningen kan betalen, uit huis geplaatst word, onterecht als fraudeur bestempeld word, geen of te laat zorg krijgt, niet meer kan studeren of niet meer naar school kan, het huis onbewoonbaar verklaard word, het bestaan en het leven afpakken, kinderen zomaar ontvoert worden door de staat en uit huis gerukt worden.

  Jaren en jaren is er bezuinigd op de hulpdiensten, op de zorg, op de politie, defensie enz enz door het slechte beleid van de overheid, en het kabinet Rutte!
  Iedere keer mogen de hulpdiensten en de gewone man de rotzooi van het wanbeleid en geen actieve herinneringen van de overheid opknappen en de kastanjes uit het vuur halen!
  Wijkburo’s van de politie wegbezuinigd, waardoor de politie totaal de grip en het overzicht heeft verloren wat er in een wijk, de samenleving speelt en vroegtijdige deëscalaties niet meer uitgevoerd kunnen worden.
  De politiek moet zich schamen, zij hebben boter op hun hoofd!

  Sta op tegen het wanbeleid van de overheid en Schaar jullie achter het volk!

  Eendracht maakt macht!

  Genoeg is Genoeg!

  Motie van wantrouwen Rutte IV
  Teken de petities op petities punt nl

  Een samenleving is een volwaardige democratie als ze op correcte wijze met haar opposanten omgaat.(Nelson Mandela)

 8. Er is geen gesprek mogelijk en vreedzame demonstraties word niks mee gedaan want het staat al vast de boeren moeten weg want er moet gebouwd worden dat is het hele issue dus van mij mogen de boeren keihard geweld gebruiken en het Binnenhof binnen dringen en dat zooitje daar eigenhandig weg slaan want ze komen op voor hun zelf want de overheid begint een gevaarlijke overheid te worden en het moet stoppen

 9. Het wachten is op dat parlementair-actrice SH ook nog struikelend afgaat ; voor ziekelijke narcisten gaat niets te ver

 10. Er wordt nog steeds op de vvd gestemd!!!! Wanneer je niet vecht voor je recht en je vrijheid, dan raak je het kwijt.
  Wij zijn met veel meer dan zij ons willen laten geloven….. wordt wakker, het stopt als wij Samen met de boeren NEE zeggen, het klopt niet …..dus
  "Het houdt niet op,niet vanzelf,"waar ligt jouw grens????

 11. Op een normale manier waren 1000 zenden boeren in DenHaag, meerdere keren. Er werd niet met ze gepraat over oplossingen. Alleen maar wegwezen je bent de oorzaak van stikstof. Politiek doet niet normaal, daagt mensen uit door intimidatie, bedreiging door hun beleid. Worden de acties harder spreekt men schande. Politiek is op dit moment een schande. Belangen worden verkwanseld en gezinnen verwoest de laatste jaren.

 12. Er wordt geen gesprek aangegaan er wordt alleen maar gezonden. De samenleving manifesteert steeds duidelijker dan men geen behoefte meer heeft aan de huidige politiek. We blijven dat op een geweldloze manier doen tot dat die nieuwe samenleving tot stand is gebracht. Ik heb geen behoefte aan rigide controle systemen op basis van angst. Maar aan menselijkheid en autonomie

 13. Mevrouw van der plas van BBB zei in het parlement dat er zijn boeren die zelfmoord hebben gepleegd en de laatste dagen 3 boeren hebben zelfmoord gepleegd dat hoor je niet in de media. Zie de video van BVNL van Hagga willen jullie anndacht aan deze onderwerp besteden.

 14. Je bedoelt dat de dief op een normale manier dient aangesproken te worden, wat allemaal afgepakt mag worden. 🤡🤡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *