Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat van 30 juni over maatschappelijke onrust stikstof.

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal. YT heeft ooit in 2011 gevraagd of ze advertenties bij de video’s van dit kanaal mocht plaatsen. Men heeft bij YT onverwacht en eenzijdig besloten dit per 23 juni 2022 te beëindigen.
Helaas kan dit kanaal daarom alleen nog maar actief en up-to-date verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig heel behoorlijk op wordt gereageerd. Dat geeft de burger moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

27 gedachten over “Sophie Hermans slaat de plank weer goed mis. Spreekt Caroline aan met verwijten richting voorzitter”
 1. Dankzij 2 kruiwagens zit Sophie op een plek waar ze niets te zoeken heeft. En ook niets te bieden, maar dat betreft overigens de hele VVD fractie.

 2. Die Herman's is helemaal niet geschikt voor haar functie. Net zoals de partijdige voorzitter van de kamer dat niet is.

 3. Een clownshow met incompetente empathieloze ego's waarbij feiten niet relevant zijn maar het vooral om valse beeldvorming gaat en mensen hun ziel verkopen voor een baantje waarmee ze onze samenleving slopen.

 4. Wat een trut ,ga sokken stoppen van Rutte deugmensch.,niet de toon de inhoud, vrouwen gillie billies vandaar dat de politiek niks meer is,waardeloos..🏴‍☠️

 5. Hermans is een schande voor de Nederlandse politiek net als Kuiken. Het enige middel dat de coalitie partijen rest is alles en iedereen die een andere mening heeft demoniseren. Er is geen minister die verstand heeft van zaken, ze blazen allemaal en voeren een opgelegd plan uit zonder te weten waar het over gaat. Wat dat aangaat past Klaver perfect bij deze figuren, net zo onnozel.

 6. Jezus, wat een incompetentie binnen dit huis. Vooral de aandacht afleiding afleiden van de wezenlijk belangrijke zaken. VVD is echt niets meer…… Prima zo

 7. Het is me allemaal wat….. 👀
  Mensen stem SGP, die gaan recht door zee 🌊.
  Goed voor Nederland, burgers, boeren en tuinders. 🇱🇺

 8. Sophietje kan beter thuis koken voor haar man en kinderen, dan hier de zielige pietje uithangen. Als ze huilt, zijn het krokodillentranen. Show voor de bühne.

 9. dat de vvd sophie niet terugfluit, (is 1 vinger verwijderd van hysterie)ze is een agnes kantje ,(zit hysteries een bedrijf van corona bijwerkingen voor)??? Het is een verzameling gestoorde geverfde vogels in de 2ekamer. Allemaal een styliste ,spindokter een zak antidepressiva van de psychiator (durven ze beter door te kakelen en in geval sophie doorgeslagen hysterisch ).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *