Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Debat over de voorjaarsnota 2022
Van 15 juni 2022.

Van de coalitie mag Wilders niet zeggen dat Sophie Hermans de tassendrager van Mark Rutte is, maar Wilders zegt dat hij vindt dat hij het wel mag zeggen en onderbouwt zijn standpunt ook.

Hermans lukt het bijna niet meer op de tranen te bedwingen.

25 gedachten over “Sophie Hermans barst bijna in tranen uit als Geert Wilders haar de tassendrager van Rutte noemt”
  1. Niet bijna, Tassendrager was overduidlijk de tranen aan het wegvegen. En terecht, ze zouden nog veel meer in tranen moeten zijn.

  2. Prachtig, voltreffer💪💪 die muts kan echt niks en is een zuurstofhapper net als de rest van dat kabinet tuig wat ook helemaal niets doet om werkend Nederland te leiden. Afvoeren en wegwezen met dat ding, Paps zal nog wel ergens in zijn 200 commissariaten een opvulgaatje kunnen ritselen.

  3. Het beste wat dat skelet kan doen voor Nederland is opdonderen samen met die D66 stoorzender BergRAMP . NEXIT NU en grenzen DICHT . Kijk die meelullers weer massaal staan . Probeer die idioot op te stijgen ????

  4. amber heard heeft net haar performance of a lifetime gegeven en mevrouw hermans heeft notities gemaakt. huilen zonder tranen, de schuld op anderen leggen. beetje jammer weer…

  5. Probleem is de inteelt vernieuwd niet. Binnen de VVD als kind van Hermans en knecht van Rutte. Ze vind eertijds dat je geen kritische vragen aan het kabinet mocht stellen. Dat is dus nog steeds zo

  6. De VVD IS DE VVD NIET MEER….HELAAS.
    DE VVD IS DANST NAAR DE PIJPEN VAN
    D66…MAW…. VERGELIJKBAAR MET D66….OM TE KOTSEN🤮🤮🤮

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *