Geen widgets gevonden in de zijbalk

Sjoerdsma van D66 vliegt hier weer eens flink uit de bocht, zoals hij ook al deed ten opzichte van Remkes ten tijde van de coalitie-onderhandelingen.

Minstens net zo erg is het NIET ingrijpen door Vera Bergkamp, die hier volledig door het ijs zakt als voorzitter. Bij D66 laat ze lelijke woorden gewoon staan, wat maar weer eens aangeeft dat ze totaal niet capabel is om de rol van onafhankelijk voorzitter op zich te nemen.

Uit: Regeling van werkzaamheden
31 mei 2022
Regeling van Werkzaamheden

11 gedachten over “Smerige Nazi-vergelijking door Sjoerdsma tegenover Bosma PVV. Bergkamp grijpt NIET in bij D66”
  1. Volgens de rabiate overtuiging van D66 belemmeren extreem rechtse mensen gelijk Putin de komst van veel meer vluchtelingen naar Europa omdat zij hier even zo niet welkom worden geheten. En dat noemt een ander extreem. Mensen létterlijk in de kou laten zitten 🥶 dát is extreem.

  2. sja als je meerdere persoonlijkheden mag gebruiken net als rutte en haar acht tiepetjes dan is het niet wel goed slecht fnie

  3. Hoe meer Sjoerdsma zijn mond open doet; hoe meer nazi ik zal gaan worden! Wat een stelletje kansloze migranten heeft deze partij nu al jaren Nederland binnengehaald. Het merendeel van hen gaat het hier NIET redden in Nederland omdat zij gewoon niet slim genoeg zijn om het netjes te stellen!

  4. 21 uur geleden en geen excuus van Vera Bergkamp voor het onbehoorlijk gedrag van Sjoerd Sjoerdsma in de tweede kamer ten aanzien van Martin Bosman
    De meeste oppakken en plaatsen in een penitentiaire inrichting en leren hoe ze zich moeten gedragen in een samenleving waarin de meeste burgers goed gezind zijn in een samenleving waarin de meeste burgers nu eindelijk wakker worden

  5. Bosma wordt ook met de minuut meer onbetrouwbaar. Wat heeft die te verbergen? Wat een ingekakte broodpoliticius. Die weet echt niet meer waarom hij de politiek is ingegaan. Hoe een mens toch kan afstompen. Totaal niks over van die Bosma. Kan je beter vervangen door een robot.

    Grote kans dat het aan het klimaat van Rutte ligt, maar een beetje zelfsturing had je van zo'n Bosma toch wel verwacht. Maar elke politici is zijn redelijkheid onder Rutte kwijt. Die Rutte maakt meer kapot dan je lief is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *