Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit de besprekingen van Wetsvoorstel Wet Toekomst Pensioenen
22 april 2022
Vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Alleen al de veranderingen zelf kosten al meer dan een Miljard……

25 gedachten over “Smals, Omtzigt en de Jong met vragen over Miljarden verslindende veranderingen in pensioenen.”
 1. Blijf maar lekker geloven dat ze het beste met je voor hebben
  Ze zijn er gewoon om je te laten geloven dat je een stem hebt in dit land maar je heb geen moer te zeggen. HET IS BETALEN EN BEK HOUDEN!!!

 2. Is al 14 jaar niet geïndexeerd. En nu op.ons schuiven om dat we er zelf voor betaald hebben .waren al heel vroeg aan het werk .dit zooitje wil alleen maar graaien .blijf met je poten ervan af

 3. Pensioengelden zijn allang onder druk van Mario Draghi en Christine Lagarde via de ECB weggesluisd om er waardeloze staatsobligaties van zuidelijke landen mee te aan te kopen, zeg maar vaarwel tegen je opgebouwde pensioen-centjes!

 4. Het is te asociaal voor woorden dat de pensioenen al jaren worden gekort en dat dit schaamteloos doorgaat. De Nederlander werkt zijn / haar hele leven voor een oude dag. Wanneer het zover is kunnen zij de armoede in. Dan te bedenken dat heel de EU ver beneden de 67 jaar kan stoppen met werken. Alleen Italië staat gelijk met ons.

 5. Snapt de heer Mehlkopf zelf het pensioenstelsel nog wel? Hij is de rode draad echt kwijt. De makkelijke oplossing: geen nieuw stelsel, rekenrente naar 3%. Pensioenen zijn dan indexeerbaar en er blijft voldoende in kas voor jong en oud.

 6. De pensioengerechtigde waren 45 jaar geleden ook jongeren, maar daar hoorde je toen ook niemand over klagen in de regering van die tijd.

 7. Voor velen zal er geen pensioen meer zijn. Net iemand gesproken, 44 euro meer minder per maand… Vanaf zijn 9e jaar gewerkt…. Nu 67

 8. Nee, ons geld gaat weer naar Europa en weer niet naar onze arme burgers volgens Kaag.
  Ik vertrouw geen persoon meer in die jamer.

 9. Ik heb een dusdanig vernietigend potentieel dat ik voor niemand bang , misschien voor mezelf een beetje maar zeker niet voor overheid, jullie hebben al verloren al beseffen jullie dat allicht nog niet.

 10. We worden meegesleurd door dit kartel kabinet een gedrocht dat Nederland heeft gekaapt en 2 jaar is genoeg tijd om ons land aan Brussel te geven .en partijen uitsluiten door vage wetjes .en dan gaan we ook nog Rutte 5 krijgen .echt vreemde situatie en niets meer aan te doen .geen referendum meer .en de minister blijven door de mand gevallen rouleren.en er komen meer apen uit de mouw dan er op de apenheul zijn .maar zeker is dat de kat in de zak blijft .

 11. Eerst (2020) waren pensioen fondsen bijna failliet… tot dat er duizenden ouderen OVERLEDEN… toen bleken ze het jaar daarop (2021) flinken meevallers te hebben gehad.. ZO RAAR IS DAT NIET HE.. WANT MENSEN HUN PENSIOEN WAAR ZE 40 of 50 jaar hard voor gewerkt hebben gaat niet naar nabestaanden (vrouw of kinderen) DAT VERDWIJNT IN DE PENSIOENFONDSEN.
  Nou willen ze alles veranderen wat zogenaamd 1 miljard gaat kosten.. DAT GELD GAAT VAN UIT DE ÉNE BROEKZAK ZO IN DE ANDEREN (hun eigen broekzakken) GELD UIT MENSEN HUN PENSIOEN

 12. kuzu is ook effe de baas als voorzitter want een schande voor zich zelf en heeft het niet een door dat alle nederlandes hierop neer kijken

 13. en burger die hebben gestemd op deze wezen van niemand hell hebben geen recht van spreken want jullie zijn medeplichtig met alles wat deze tuig van de duivel doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *