Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Kijk de hele uitzending:
https://ongehoordnederland.tv/2022/06/02/tv-programmas/ongehoord-nieuws-met-harm-beertema-gideon-van-meijeren-en-shoreh-feshtali-afl-30/

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

27 gedachten over “Sjoerdsma vergelijkt Bosma & PVV met nazi's – Ongehoord Nieuws”
 1. FVV van democratie heeft gelijk bijna alles alles gaat in de Tweede Kamer over de toon, gevoelens, en woordenkeuze in plaats van politieke inhoud.

 2. Al die migranten die overlast geven en intimideren bij Sjoerdje in de wijk en straat, en daar een sociale huurwoning bouwen. Kijken hoe snel ze hem nazi of racist kunnen noemen. Maja slapjanusse laten ze sneller met rust, als je angstig en braaf lijkt.

 3. Bizar dat ook die Vera Bergkamp (uiteraard ook D66) zonder pardon zo de microfoon uitdrukt bij Martin Bosma… het is om te janken daar in Den Haag!

 4. Oorlog aan de gang, Nederland stuurt wapens, huizen te kort, energie prijzen stijgen gigantisch, overvloed aan asiel zoekers die niet gehuisvest kunnen worden, tweedeling maatschappij corona beleid, burgers vals beschuldigen van fraude, weinig onderdelen diverse sectoren voorradig. En die balletjes die zichzelf verkiesbaar hebben gesteld in de politiek staan al 15 jaar elkaar te jennen met woorden. Wordt tijd dat er echte mannen en vrouwen met vaderlands liefde en trots en ondernemersschap maar vooral betrouwbaar deze plekken gaan innemen. De politieke sukkels hun tijd is voorbij, doe waarvoor je bent aangesteld anders weg wezen.

 5. sjoerdsma is een overtuigd believer in de reset en de nwo, een burger hersenspoeler. Hij draait alles om en gelooft in al die onzin. Dat hijzelf een onderdeel van een combinatie nazi-neo communisme is, daar is hij blind voor. Kan je zo'n man serieus nemen? Ik zou het niet doen, maar stel het wel aan de kaak. En daarna denk je, ach laat die arme man maar gaan, er komt vanzelf een keer een einde aan die waan. Hitler is tenslotte ook voorbij gegaan.

 6. De VVD en D66 dat zijn de vuile Natzis hier in Nederland , ze liegen en bedriegen alles bij mekaar de doodstraf moet ingevoerd worden voor deze landveraders.

 7. Yep de fraudeleuze corrupte wef d66 bende incl de d66 voorzitter……en die bende is door t volk gekozen??.
  O en pinokkik is na de wef meeting nu jij de bilderberg conferentie…landverrader 1ste klas!!!!!!!!!

 8. Begin me steeds meer te IRRITEREN aan het constant onderbreken en negeren van de gasten die iets willen zeggen.
  Ga vooral zo door ON!👎👎

 9. Sjoerd Sjoerdsma..dat was toch die man die wilde gaan speculeren op de Oekraïense economie vlak voor de oorlog begon ("short" gaan)? Vanaf nu noem ik hem "Short Shortsma".

 10. Biden heeft zelf gezegd dat zijn beleid tot doel heeft. De blanken Amerikanen binnen nu en 15 jaar de minderheid zullen zijn. Als dat doelbewust een beleid is. Dan is dat inderdaad Ontvolken! Biden zegt het! Dus geen Complot theorie D66 Pro Democraten Partij USA!

 11. Ach dan maar een nazi. Allemaal goed zolang het maar geen hypocriete valse laffe achterbakse linkse deugneus gutmensch of d666er is.

 12. Ach ja zo’n uitspraak komt alleen van zwakke gevallen en daar zit D666 en de andere linkse partijen volmee! Ik had ook niks anders van een crimineel als Sjoerdsma verwacht en de media, die zijn gewoon 10000X erger dan de Nazi’s waren, die hele linkse criminelen club heeft er gewoon een hele nieuwe eigen naam voor nodig! Voor hun agressieve manier om anderen het zwijgen op te leggen, er is maar 1 mening en dat is hun mening, er is maar 1 manier hoe de wereld eruit moet zien en dat is hun wereld, er is maar 1 manier hoe jij je moet gedragen en dat is hoe zij willen dat jij je gedraagt en er is maar 1 manier hoe jij mag denken en dat is hoe zij willen dat jij denkt anders komen ze met agressieve termen van hun spiegelbeeld en aangezien ze aan de linkse kant horen komen ze er in de 2de kamer en media vaak mee weg met hun domme uitspraken. Maar gelukkig laat de PVV zich hier niet door intimideren maar irritant zijn die kleuters wel!

 13. SJOERDSMA is het voorbeeld van een hyena het enge jongetje van de klas je draait je om en hij zit bij de meester vies kereltje

 14. Niet alleen een gluiperd maar vooral een hele DOMME man .Geen enkele uitstraling. Een type dat vroeger op school werd gepest.

 15. Het gaat weer lekker met die specialisten die het weer zo goed weten.!

  De grootste fout is dat Europa en Amerika en zelfs Engeland wapens sturen naar een geschil tussen twee landen die in een Oorlog zijn geraakt, en partij hebben gekozen niet omdat ze zo bezorgd zijn om de inwoners van de Ukraine maar omdat er zeer veel belangen spelen voor Europa en de wereld uit die Ukraine. Die Ukraine is een totaal verrot land qua Maffia en corruptie en steek penningen. Er spelen belangen ook de Nederlandse die investeerde in gronden en boeren en landbouw gronden

  Zelfs onze RaBo bank zitten dus dik in de boerenhandel. en nu kunnen ze naar hun centen fluiten daar als het verkeerd afloopt. En het Geld is natuurlijk belangrijker dan de mensen die er wonen. Reden genoeg dus om Hulp te bieden met wapens om tegengas te kunnen geven en proberen te redden wat er te redden valt. "Ukraine" kent geen malle stikstof problemen, geen gif en gewassen spuit probleem, geen enkele beperkingen door overheden. De Kippenfokkerij en varkens en koeien zonder enige veiligheid aan medicijnen of toevoegingen om sneller te groeien Een super land om snel rijk te worden en veel geld te verdienen.

  En Poetin past natuurlijk niet in dat systeem met zijn Oorlog om grond en de veiligheid te waarborgen voor zijn eigen Russisch Volk door deze oprukkende Westerse macht en die vreselijke Navo, wat dus uit Amerika word geleid, deze Wapen industrie is de Baas in Europa en maken de diensten uit . Miljarden worden er weer verdient aan deze hulp aan de Ukraine, Maar de slachtoffers dan? hoezo dan! Het maakt ze niks uit.

  Het gaat weer over Macht ,Geld en de Wapenindustrie. Poetin heeft gelijk door tegengas te geven in Europa. Waar bemoeien wij ons mee.?

  Ukraine kan morgen stoppen met die ellende als de wapens op zijn.

  Maar die belangen zijn daar zo groot, dat ze van de Navo dat hele zooitje plat mogen gooien dan kunnen ze weer opbouwen aan een nieuw leger met natuurlijk Amerikaanse wapens. Heel Europa zal nog raar staan kijken als de grote bom gaat vallen en we heel dicht tegen de 3e Wereld oorlog aan leunen, Door dat bemoeizucht en hun wapenleveranties.!

  Ga aan tafel en zorg voor oplossingen, stop deze patstellingen voor wij allemaal de vernietiging in gaan. Ik ben tegen Oorlogen of geweld maar vraag er dan ook niet om door deze bemoeizucht. Moet je ze horen aan die TV Praat tafels ongelooflijk als je kritiek uit, wordt gelijk je als Poetin vriend uitgemaakt, En eerlijk gezegd ik snap Poetin en zijn tegengas. Nuchter gezien. Al vind ik het vreselijk deze rotzooi en vernietiging van de Burgers die alles kwijtraken voor een oorlog die niet nodig is en was.!

  Een acteur hoort in de toneelschool en niet in een Parlement.! Bidden hoort in een Clinique voor demente idioten. Wij komen door die ouwe Gek straks in een wereld Oorlog met alleen verliezers denk daar aan.!

  Jaag Poetin niet over de Klink met dat bemoeizucht en bijdehante gedoe

  Stop die wapen bevoorradingen en oppeppen van die strijd om Niks.

  Dit loopt straks geheel uit de hand als er een dronken idioot een raket de grens over stuurt naar Rusland. Denk daar eens aan. en die gevolgen..!

  Dan helpen die drones niet meer hoor, of die Amerikaanse snelle raket.!

  Dan krijgen we het allemaal "heel" erg warm. Voor honderden jaren..!

  Want die warmtebronnen staan klaar. Denk daar maar eens over na.!

  De hele economie staat op springen door dit bijdehante Navo gedoe !

  De Industrie raakt zonder energie en de kassen gaan gedwongen op slot de prijzen zullen uit hun dak gaan. Misschien wel een Burgeroorlog bij deze Oorlog, om dat we honger gaan krijgen en zonder centen komen.

  En maar Lullen aan die TV praat tafels wat een dom Volk die NOS en NPO, en Het Haagse bluf en klap circus voor die toneel praatjes maker,

  Mensen dit moet stoppen voor het echt uit de hand loopt of gaat lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *