Geen widgets gevonden in de zijbalk

Knoop deze verkiezingsbelofte van Kaag maar weer in je oren: “We gaan niets voor de getroffen burgers doen.”
Nog een bizar feit: Bergkamp tikt regelmatig kamerleden op de vingers, als die namen van ambtenaren noemen. Als Graus keurig netjes de functie CEO van Schiphol noemt, antwoordt Kaag echter dat ze alle vertrouwen in (Dick) Benschop heeft en hem niet wenst te ontslaan.

Dit is dus tegen alle regels in, maar (Mede) D66 lid, ik bedoel voorzitter Bergkamp geeft Kaag geen standje.

Uit vragenuur van 21 juni 2022.

23 gedachten over “Sigrid Kaag tegen Graus (PVV)we gaan NIETS voor de mensen doen en noemt de naam Benschop CEO”
  1. Kakelende Kaag. Wat een kloon. Geen greintje empathie of medeleven. Als ze al een hart heeft hangt het op haar rug en het is gekookt

  2. De CEO van Schiphol is een wef puppy. Dit is allemaal bedacht en tot uitvoer gebracht. Als je dit niet WIL zien. Dan moet je t maar zelf weten

  3. Compenseren doet de regering natuurlijk alleen voor de bazen als die erom vragen. Klein voetvolk moet het zelf maar uitzoeken uiteraard Nieuw leiderschap in actie!

  4. Tegenover mijn woning, werd een huis gesloopt. De Architect had de bouwplannen klaar en er zou een mooi multi technisch, energie besparende villa gebouwd worden. Nadat al het puin was opgeruimd en er begonnen zou worden met het storten van het fundament, bleek dat er een oud begraafplaats onder het oude fundament lag. De sloop werd gestaakt en er werd geen hypermoderne villa gebouwd. Maar dat mooie perceel was geruïneerd.

  5. De overheid doet helemaal niets meer voor de mensen in Nederland dus ik had het nu ook niet verwacht hoor .. stelletje clowns

  6. Was normale en oprechte onderbouwde vraag van Graus aan Kaag, maar die hautaine blik van haar tav een Pvv politicus zegt al genoeg.

  7. Heel mijn leven op D66 gestemd, ga ik echt nooit meer doen! Stemmen jullie aub ook nooit meer op deze ondemocratische partij. Gebruik je Gezond Verstand.

  8. Wat verwacht je van dat groepje abortusheksen? Dat ze plots compassie tonen? Als ze dat al niet hebben voor ongeborenen, dan zullen ze dat zeker niet voor geborenen hebben. Wisten jullie dat de overheid, met d666 voorop, miljoenen buitenlandse abortussen financiert van jullie belastingcenten?

  9. Zullen we wedden dat de woede zo gaat toenemen hierover dat zij ook dit moet inslikken. Freule hopeloos tot chaos komt steeds dieper in de problemen.

  10. Vroeger betekende de zomer rust voor de politici. Nu wordt t een gloeiend hete zomer. Er is niets wat ned harder treft dan het verzieken van de welverdiende vak. Dat weet iedereen. Behalve freule v hopeloos tot chaos. Die is totaal losgeslagen vd maatschappij. Ze heeft echt geen flauw benul. Door het zich laten omringen met totaal ongeschikte lieden en klakkeloos meeheulende ja-en amenknikkers als jetje, sjoerdje en paternothing zie je dat ze de grip totaal aan het kwijtraken zijn!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *