Geen widgets gevonden in de zijbalk

De arrogantie van Sigrid Kaag spreekt weer boekdelen. Of vlucht ze voor lastige vragen? Zoals ze ook al deed als minister van BuZa?

In elk geval geeft het geen pas dat Kaag liever een lezinkje ergens geeft als ze nodig is in de Tweede Kamer.

Voorzitter Vera Bergkamp doet haar best om het een beetje onder de tafel te vegen, maar slaagt daar niet zo goed in.

Marijnissen heeft een vraag ingediend om iets te doen voor de koopkracht van burgers aan de onderkant van de samenleving.

Rutte kon niet, had een belangrijk overleg over Oekraïne, maar Kaag als vice-president en als Minister van Financiën hoort er dan te zijn.

Maar Kaag heeft eerder al aangegeven dit onderwerp niet boeiend te vinden en liever uit te stellen naar de voorjaarsnota.
Dat geeft haar totale gebrek aan empathie voor Nederlandse burgers in acute nood dus duidelijk weer.

Bovendien schoffeert ze de kamer ook nog.

Is dit acceptabel?

11 gedachten over “Sigrid Kaag spijbelt. Wilders, Klaver, Nijboer, Caroline vinden dat niet kunnen.”
  1. Dislike vanwege het acteren van mw. Bergkamp. Grote schande dit. We weten nu allemaal wat het nieuwe leiderschap van D66 inhoudt. Gelukkig volgende week Gemeenteraadsverkiezingen met hopelijk geen stemmentellingsfraude.

  2. de gemeenteraad van de Staat der Nederlanden aan het woord…Kaag is bij de ministerraad van Europa. Its over… Ik geloof dat de kamer en het volk het nog niet door heeft. Zelfs met verkiezingen is deze coup niet meer te stoppen.

  3. Sieg Riet, vanavond ben je in de 2e kamer en NIET op TV. Zo niet, ONTSLAG op staande voet en reeds verkregen gelden, inleveren. Uw baas, het volk, pikt uw gedrag niet.

  4. ONMIDDELLIJK Kaag ONTSLAG !!! Ik, de burger en OPDRACHTGEVER voor de volksvertegenwoordiging duld NIET dat werknemers, zoals Kaag, zo'n wanstaltig gedrag vertonen. Die hebben we NIET nodig als volksvertegenwoordiging.

  5. Zo zie je maar waar de prioriteiten liggen van deze zogenaamde volksvertegenwoordigers die de sleutelposities in handen hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *