Geen widgets gevonden in de zijbalk

Nu zijn er wel meer mensen die zich onveilig voelen door D66, maar Sigrid Kaag neemt het nu (na veel te lang aarzelen) op voor alleen de mensen vanuit haar eigen partij die zich onveilig voelen.
Dit door wangedrag van partijprominenten, zeg maar gerust MeToo 2.0.

Van Drimmelen had zich hier schuldig aan gemaakt, maar is uiteraard niet opgepakt door de politie.

25 gedachten over “Sigrid Kaag moet weer eens diep door het stof. Nu wegens mensen die zich onveilig voelen bij D66.”
 1. Ze neemt het zichzelf wel kwalijk zegt deze politiek leider. Ze heeft inmiddels wel toegegeven dat ze het fout heeft gedaan. Helaas heeft ze het pas willen communiceren toen deze schandelige handelswijze van de D'66 top op straat is komen te liggen.

 2. Totaal ongeloofwaardig! Ze had begin 2021 al info over van Drimmelen en al die tijd heeft ze het onder de dekmantel gehouden!

 3. Ze kunnen nog zo vaak schofterig de mist in gaan maar deze mensen kennen geen verantwoordelijkheid, Kaag en consorten die bepalen helemaal niets. Zijn gewoon uitvoerders van het WEF. Maakt ook geen reet uit welke ministerspost ze vullen als ze die maar bezet houden om uiteindelijk de grote Reset er doorheen te krijgen.
  Gelukkig hebben we nog aan FvD een partij die het volk vertelt hoe de leugens van o.a. Doofpot66 het land regeren,

 4. Sorry maar voor een sorry koop je niets, opzettelijk alles lekker op z n beloop laten gaan. Als het niet was uitgelekt hadden ze nu nog niets gedaan. Het is een enge en gemene heks. Zij zit hier niet voor de burger maar voor zichzelf.

 5. Die krijgen ze nooit meer weg ja die heeft nu al een tweede vaste Kaagbaan, die zijn al overbelast dus die vliegt er nooit uit!

 6. Och sigrid toch denk je nog dat je geloofwaardig bent.?
  Sigrid lidvan het wef.
  Nu alles uit de doeken gedaan wordt komt ze met dit verhaaltje terwijl ze al een jaar op de hoogte was.
  Weg met dit vriendinnetje van Klaus Swab.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *