Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een debat hierover voeren heeft eigenlijk geen zin, zo legt Sigrid Kaag hier uit. Het gaat namelijk toch niet uitmaken.
De komende jaren is ze de Minister van Financiën, en ze gaat vrolijk onder het IMF verder met Miljarden over de balk smijten richting het buitenland en als het in het binnenland is, vooral naar milieu.

De burger kan het verder maar uitzoeken, zolang hij de verhoogde belastingen die er aan staan te komen, maar betaalt.
Als hij of zij dat niet meer kan, wordt de persoon onteigend, de eerste plannen liggen er al, om te beginnen bij de boeren, zodat al die kostbare grond goedkoop kan worden ingepikt. Zodat de staat nog meer geld kan binnenharken om elders via het IMF weer zinloos te verbranden.

Uit debat over IMF,

13 april 2022.

9 gedachten over “Sigrid Kaag legt uit hoe Miljarden over de balk worden gegooid richting het buitenland. Geen debat..”
 1. gelukkig kan ze ook lachen om haar eigen onzin die ze zit voor te lezen 1 wat 'n farce!! wie snapt er wat ze zei??? graag reactie🤔🤔🤔🤔

 2. Sigrid Kaag is getrouwd met Anis al-Qaq, een Palestijnse tandarts en Palestijns ambassadeur in Zwitserland. De twee leerden elkaar kennen in 1992 tijdens een werkbezoek in het Midden-Oosten. Ze trouwden in 1993 in het geheim in Jeruzalem. Daardoor verloor ze haar vertrouwensfunctie bij Buitenlandse Zaken.

 3. Ach er wordt er één wakker die miljarden verdwijnen al tientallen jaren , Kaag moet het goed zeggen de Nederlandse belastingbetaler staat garant voor die 100 miljard euro . De Nederlandse Staat betaalt helemaal niets, zij spelen enkel de deurwaarder voor de EU. Die zogenaamde lening aan Griekenland is allang afgeschreven dat is weg.
  Het ergste is, wanneer er wat voor de Nederlandse Samenleving geïnvesteerd dient te worden zijn er opeens een lading aan bezwaren waar de dekking vandaan dient te komen, dan is er opeens niets mogelijk,.

 4. Ze heeft het over vooruitzichten.
  Ik kan je vertellen die zijn voor de Nederlandse burgers erg slecht en het gaat alleen nog erger worden.
  De crisis is al reeds begonnen door de supermarkt prijzen te laten stijgen( brandstof).
  De burgers roeien met de riemen die ze nog hebben.
  Na de zomervakantie gaat de klap pas komen.
  De grootste crisis van de eeuw.
  Ha Je To

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *