Geen widgets gevonden in de zijbalk

Heel bijzonder dit.
Sigrid Kaag doet alle moeite om het debat over de armoedeval van Nederlandse burgers te vermijden. Trachtte dat in de schoenen van Aukje de Vries te schuiven, maar de kamer accepteerde dat niet.

Eerst bleek al dat Kaag ondertussen een lezing in Limburg aan het geven was over: Nóg meer bemoeienis vanuit Europa, wat Kaag leuk vindt.

Nu ontdekte Marijnissen ook nog, dat Kaag wel van zins was om voor de TV een interview te doen over exact hetzelfde onderwerp wat nu in de Kamer NIET besproken kon worden, omdat ze daar niet kwam opdagen…….

Uit debat vragenuurtje, 8 maart 2022.

12 gedachten over “Sigrid Kaag compleet door de mand gevallen. Vermijdt de Kamer voor lastige vragen maar wel op TV…!”
  1. Rutte geeft andere landen geld maar maar hier niet.slome ik vindt dat hij zelf en kaag genoeg hebben .maar de mensen hier niet idioot

  2. Ze zouden hiervoor een motie van wantrouwen moeten indienen tegen haar. Ze heeft al meer dan genoeg kansen gehad om haar wangedrag te corrigeren.

  3. Kaag is er alleen voor de elite althans zo noemen die misbaksels zich. en Jette Klaver moet terug in zijn grot. Klimaat is nu even niet belangrijk wel de armoede val van velen.

  4. Kaag heeft afgedaan. Zo veel is nu wel duidelijk. De vraag is dus niet meer wanneer ze aftreedt maar wanneer ze zelf gaat inzien dat er geen andere mogelijkheid meer is. Dat kan overigens nog wel duren omdat ze duidelijk niet zo snel van begrip is.

  5. Karma is karma it entails all what is and will be. It is for all stakeholders for the 'left' and for the 'right" side. It is always there ( as humans say for the good or worse) to this 'situation'. Karma has a brother in Yin and Yang, namaste to everyone 🙂

  6. Soortgelijke debatten, met deze 'vorm' van beantwoording, toekomstig gewijs: onthoudt deze antwoorden en menselijke volhardendheid in deze. Laat ' wat er uiteindelijk Wel 'Vorm' krijgt in politieke vorm, daar de reactie navenant naar zijn op dat moment. 😊

  7. kan je toch weer mooi zien dat we helemaal niet in een democratie leven.. maar autoritair regime.. het recht van de sterkste.

  8. Marijnissen heeft gelijk. Dat kan gewoon niet. Een minister is in dienst van de TK. Van het volk dat zij vertegenwoordigen. De regering doet maar. Kaag moet flink op haar lazer krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *