Geen widgets gevonden in de zijbalk

Allochtoon én rechts.
Shashi Roopram onderzoekt waarom veel niet-westerse migranten op immigratie-kritische partijen stemmen. Met Sebastian Kruis van PVV, Andreas Bakir (FVD) en Chris Aalberts.

Beluister de podcast #OngehoordeVerhalen:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen/71620/6-waarom-stemmen-niet-westerse-migranten-op-rechtse-partijen

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

23 gedachten over “Shashi Roopram: Waarom stemmen niet-Westerse migranten op rechtse partijen?”
  1. De stemming in India en Afrika is sowieso niet zoals de westerse denkers. Waarom zouden ze dan voor al de Europese dictatuur kiezen?

  2. Heel simpel … Hun weten hoe goed ze het hier nu hebben en willen dat graag zo houden. Met nog meer migranten dan wordt de spoeling dus en gaat iedereen erop achteruit.

  3. Kies verstandig en word wakker Nederland, jaag ze weg met pek en veren, en zet alles op alles, anders verlies je alles, werkelijk alles, zet je aandacht, verstand en kruisje bij FVD, PVV, BBB, JA21, Van Haga en anders word het heel donker en naar voor ons Nederlanders en ons zo mooie Nederland. Het volk moet opstaan

  4. Zullen we dat woord Allochtoon schrappen uit de dikke van Deale? Je bent Nederlander als je hier woont werkt en belasting betaald.

  5. Nou ik ben niet per definitie "rechts" ik wil gewoon op een partij stemmen met goede standpunten… dat kan best een mix zijn van linkse en rechtse standpunten. Ik vind de hokjes links en rechts zo ongelofelijk beperkend! Want is het zo dat geen enkele linkse politicus migratiekritisch mag of kan zijn?? Ik stem zeker graag voor een migratiekritische partij maar dat wilt nog niet zeggen dat de rest van het programma van die partij goed is..

  6. Ik vind het gewoon geweldig als de melding verschijnt "iemand vond je reactie leuk" of "je hebt nieuwe abonnees" daar word ik zo blij van🔥🔥🔥🔥

  7. Als ik op de link click kom ik op youtube uit en zie hetzelfde filmpje van 36 seconden. Waar is de hele aflevering dan? Of was het alweer te moeilijk voor de NPO-ambtenaren om een werkend linkje te plaatsen?

  8. De traditioneel 'linkse, progressieve' partijen willen kleurlingen zodanig bemoederen dat ze in feite nieuwe slaven maken. Ze willen de autochtonen zo 'verwennen' dat ze NIKS meer ZELF kunnen. De nieuwe vorm van slavernij. Maar wel 'netjes' verpakt. De witten zien dat niet. De slimmere kleurlingen zien het heel goed. Ze hebben een historische ballast.

  9. Veel niet Westerse Migranten hebben aan den lijve ondervonden wat het betekent om onder een meestal(!) Linkse Dictatuur te moeten leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *