Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Kijk de hele uitzending:
https://npostart.nl/ongehoord-nieuws/10-05-2022/VPWON_1339252

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

10 gedachten over “Shanghai lockdown ook hier mogelijk. – Ongehoord Nieuws”
  1. WEF en EU de elite. Willen dat de burgers een digitale ID bewijs krijgen. En dit houd in dat we gecontroleerd gaan worden. Met het punten systeem gaan werken. Als je een eigen mening hebt. Wat hun niet bevalt krijg je geen punten om eten te kopen. Totaal afhankelijk gemaakt. De great rest. Het westen en europa hebben geen democratie meer. Ze willen een tweede China creëren. Communisme. Mensen slapen, en zij nemen de macht over de bevolking. WEF zijn al in veel regeringen binnen gedrongen. In China sterven veel mensen van de honger. Europa en het Westen komen op voor Oekraïne maar vergeten optekomen voor China, hoe komt dat?????

  2. ik zie dit hier wel 'n keer gebeuren, Ernst Kuipers kondigt het aan, en Rutte staat erbij en grijnst z'n bekende overbodige grijns.

  3. Beste Raisa lul niet .. in dezelfde lijn. Drama koningin. Als de bedoeling is je eigen achterban in angst te houden dan ben je goed bezig.

  4. Raisa ? dat denk ik niet? Dat weet ik zeker en vast! China is HET voorbeeld van Nederland! Wij moeten leren te luisteren naar regering! En als wij niet willen luisteren wat de regering wil!!!!! Dan krijgen wij stokslagen van onze Nazi's!!! (Boa,s) als dat niet genoeg is !! Politie/leger!!!!

  5. Dit is onmenselijk en crimineel. Zeker omdat wetenschappelijk bewezen is dat het effect van een lock down verwaarloosbaar is en na aftrek van nevenschade zelfs negatief. Dan zijn er zelfs nog politieke leiders en virologen veelal vee artsen die deze aanpak geweldig vinden. Ze zouden het liefst mensen ruimen.

  6. Ik ken China al 15 jaar en heb daar vrienden en weet van hen dat zij daar zeker niet achter staan en ook vele anderen. Maar de macht van de overheid is helaas erg groot. Mijn contacten communiceren met alleen maar via VPN verbindingen. Due beleid gaat China heel veel geld kosten en verlies van credit. Wij importeren pigmenten van China en India en China gaat business verliezen. De Indiërs slapen niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *