Geen widgets gevonden in de zijbalk
14 gedachten over “Schatting Omtzigt van de verkiezingsuitslag”
  1. Ontzettend frappant weer, de verkiezingen staan voor de deur en nu in 1 keer is de media ook kritisch .. waar waren zij dan de afgelopen 4 jaar.

  2. Wanneer alles al bekend is , waarom nog stemmen ? De toto invullen ? Psychologisch effect is dat het volk juist niet meer wilt gaan stemmen , deze trucjes werken al jaren goed .

  3. Omtzigt is een wolf in schaapskleren. Die heeft met zijn stemgedrag de coalitie in het zadel gehouden. Zijn broer en vrouw hebben nauwe banden met het WEF. Omtzigt is CDA 2.0 net als BoerBurgerBedrog. Omtzigt is nu ineens corona criticus. Terwijl de moties anders laten zien toendertijd. Voor de avondklok, voor het injecteren van kinderen ect.ect. En waar was deze Pietet toendertijd. Achteraf is makkelijk praten. Onbetrouwbare Pieter.

  4. Vindt het weer een beetje raar weer ik wil niet met die partij maar wel met die anderen partij samen werken, wat een kinderachtige gedoe weer

  5. Dus geen rechts kabinet, want PVV wil hij niet, maar VVD, CDA en BBB zijn niet rechts. Dus meer van hetzelfde, maar dan iets minder lomp en arrogant.

  6. Minderheids kabinet is veel beter want om er iets door te krijgen moete ze het wel eerst voorleggen bij de 2e kamer en niet zoals nu gewoon doen wat ze willen.

  7. Voor ons geen omtzicht. Ervaren politicus met goed inzicht , maaaaar, aan de verkeerde kant. Er is werkelijk maar 1 partij. FvD . FvD. FvD .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *