Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://ongehoordnederland.tv/2022/06/21/tv-programmas/ongehoord-nieuws-met-arnold-karskens-sieta-van-keimpema-raisa-blommestijn-en-patrick-kicken-afl-35/

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

22 gedachten over “'Schandalig dat Assange uitgeleverd wordt aan VS' – Arnold Karskens”
 1. <geweldige post Zeer gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepost, hou van je inhoud. Het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen. Degenen die er tegen zijn, hebben het vandaag moeilijk. Hoewel ik vanuit het perspectief van een handelaar het gevoel heb dat we echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwelingen/investeerders te informeren over hoe de gemeenschap werkt, fluctueert de prijs van BTC de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en ik kan niet zeggen of het gaat lukken te bearish of te bullish zijn, schrikt deze onzekerheid de meeste handelaren af ​​en dwingt beleggers om op de hoogte te blijven. Ik zou zeggen dat winst maken helemaal verkeerd is. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 7,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar. Meneer Tilo Polter. De methoden zijn van topklasse en winstgevend en kunnen gemakkelijk worden bereikt door 🆃🅴🅻🅴🅶🆁🅰🅼👉easy to reach👉🏻 [@TILOPOLTER_SIGNALS}.✅

 2. Assange is helemaal geen held of journalust, maar een linkse anarchist met een eigen agenda. Hij staat dus niet voor vrijheid van de pers. Als de VS hem willen vervolgen, prima!

 3. Hele fijne vakantie gewenst aan het hele redactieteam.🌞🍹Als Vlaming ben ik toch heel blij dat er zo'n zender als Ongehoord Nederland bestaat,hele goede journalistiek naar mijn bescheiden mening,..heel jammer dat er zoiets in Vlaanderen nog niet bestaat,..kan me ook niet voorstellen dat deze dan op de publieke tv zou kunnen bekeken worden😏,..dus blij om onze Vlaamse politici,zoals Filip en Gerolf bij jullie wel geïnterviewd te zien👍👍,..Proficiat, doe zo verder,ik kijk uit naar het volgende seizoen 😃

 4. If Jullian is the first to go down, you will all go with him – John Shipton.
  Father of Jullian Assange in regards to press freedom.

 5. De ontmaskerde misdadigers willen de ontmaskeraar straffen.
  De misdadigers dienen te worden gestraft!
  Free Assange! Full support from Leendert Herman Wassenaar78

 6. Niet dat het ooit zal gebeuren, maar een kans voor het Biden regime om zijn PR wat te verbeteren als ze hem een pardon geven. De VS is compleet incompetent in beide praktische zaken en politiek.

 7. Wat ben je toch een dombo Patrick … Assange gaat nooit meer levend de VS verlaten als hij uitgeleverd wordt.
  Gebeurt wel vaker dat alle camera's spontaan uitstaat en een gevangene ineens niet meer ademend wordt gevonden in zijn cel.

 8. Fantastisch te horen dat een echte oud-oorlogjournalist De heer Assange een held noemt die oorlogsmisdaden feilloos heeft aangetoond. MSM is zoals altijd links & laf.

 9. Iedereen vind hem een held , iedereen vind het schandalig..maar geen ene makke lam die zn vinger wilt branden, scheinheilig laf volk!!!

 10. Laat morgen de pleuris maar uitbreken , de wereld die die WEF Terroristen voor ogen hebben is toch een on leefbare wereld ,dus wat maakt het uit.
  Het is vrijheid of vechten meer smaken zijn er niet , praten heeft allang geen zin meer.

 11. What?!!!! Dit is belachelijk!!! Fascisten! Laat zien dat de UK ook niet voor mensenrechten is en gewoon Amerika haar schandalige schending van mensenrechten overtreedt!!!

 12. Natuurlijk moet hij uitgeleverd worden. Het zwijgen moet en zal hem opgelegd worden. De New World Order sekte en het WEF Claus Schwab clubje dulden niemand die in de weg staat of dingen weten die niemand ( de gewone man) mag weten .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *