Geen widgets gevonden in de zijbalk

Rutte AANGEPAKT door Marijnissen! ‘Waar haal je het LEF vandaan om zo’n houding aan te nemen?’

17 gedachten over “Rutte AANGEPAKT door Marijnissen! 'Waar haal je het LEF vandaan om zo'n houding aan te nemen?'”
 1. We kijken met minachting naar deze debatten omdat we een vergeetachtige liegende mongool als premier hebben die het nooit kan herinneren of “ik vind het niet netjes om daar hier nu op te antwoorden” een ongeïnteresseerde LUL die respectloos op zijn mobieltje zit te kijken terwijl andere aan het woord is.

 2. En doordat de Heer Rutte zo liegt en het land bedriegt is die nog steeds vrijgezel, een vrouw wil een betrouwbare man, daarom is die single!

 3. Hier komt weer het narcistische gedrag van Rutte tevoorschijn. Even terug kijken naar VVD beleid van zo’n 50 jaar geleden als voorbeeld. Verbazingwekkend dat deze herinnering aanwezig is. Het huidige Linkse WEF beleid VVD Vrijzinnige Vorm Democratie is de oorzaak. Als premier bent u verantwoordelijk samen met uw WEF coalitie en de links gerichte aangestuurde D66 voorzitter.
  De meeste interrupties zijn altijd tegen de oppositiepartijen en dat is een grote irriterende stoorzender.
  Uw WEF beleid lost totaal NIETS op in ons Nederland en dat wekt ergernis en uitlatingen waar u verantwoordelijk voor bent.
  Zelfkennis siert de mens, hopelijk dringt het ooit ook tot u door.

 4. Sommige mensen verdienen niet het recht een moreel schuldgevoel bij de ander neer te leggen, terwijl deze door henzelf is veroorzaakt.

 5. Die duivel incl hielenlikkers heeft ons land en de burgers finaal terug in de armoede en wanhoop van de 1 e oorlog geholpen. Juist dat er belasting is ingevoerd!!! 2:52

 6. O o wat heeft hij in eens praatjes om eerst de poten te nemen uit dit kabinet om voor hun politieke druk weg te lopen van het schandaal van de belasting dienst en wat hij hier heeft uit gevreten om Nederland om heel Nederland voor één jaar lang op slot te gooien en het buitenland gewoon door zijn gegaan met enkel mondkapjes voor en hier in Nederland met de mondkapjes deel er gewoon . Miljoen euro's aan verdient zijn door hun zelf en van buiteb af toch mark rutte en met in fal president van die kak toch mark rutte met wat jullie hebben uit gevreten en u in eens je zelf proberen schoon te praten over wat je zelf hier heeft uit gevreten en nu daar voor de schuld bij de regterkant van de kamer te leggen om zo nu wel te praten tegen de mensen die hier wel voor de Nederlanders zijn en niet voor de wtf en de uropese unie , zijn toch mark en kak en ja we zullen het zin wie hier in de kamer komt toch Nederlanders dei al eens tegen dit kabinet hebben gestemd toch kak en mark

 7. Ik ga nog één keer stemmen bij de komende verkiezingen en wel op forum voor democratie en als ze daarna weer de verkiezingen lopen te vervalsen en te versturen is dat ook de laatste keer geweest dat ik ga stemmen en daarmee wie dan ook een mandaat geef over allerlei zaken die mijn leven beïnvloeden ik doe dan niet meer mee met al die onzin ontwijk zoveel mogelijk Wetten wie er zijn en die mij niet bevallen Ik ga mijn eigen leven leiden zo goed als dat mogelijk is. Want we weten allemaal waar ze naartoe willen met de mensheid in de wereld sowieso terug van 8 miljard naar 500 miljoen mensen op deze planeet en verder gaan zoals compleet afknijpen met van alles en nog wat de voedselproductie en distributie komt een hele kleine groep handen terecht extra's kun je alleen nog betalen voor je eten enzovoorts als je de Mark of the Beast aanneemt. Mogelijk is dat een micro chip in je hand waarmee je dan digitaal kan gaan betalen Ik ben blij dat ik tegen de 70 loop want op deze aarde en de plannen die zich voor ons als mensheid hebben hoef ik niet meer zo lang rond te lopen… puntje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *