Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit de start van de Tweede Kamer na het lange zomerreces, 5 september 2023.
Het vragenuur.

27 gedachten over “Rob Jetten liegt tegen van Houwelingen dat bijna alle dieren uitgestorven of bedreigd zijn”
 1. Wat is dit voor een kleuter???!!! Woon al 12 jaar niet meer in Nederland maar hier zie ik een jochie als minister?? Lijkt wel een grap maar misschien is dat ook wel zo.

 2. Jette stapt zelf in 't regeringsvliegtuig om van Den Haag naar Groningen te vliegen….maar wij moeten in trein of electrische auto. Hele stroomnet zit bomvol maar bedrijven moeten van 't gas/olie af…hoe dan ? Krijgen geen stroom aansluiting dus maar wel 'n boete van Jetten…. Ongelofelijk dat dit drammertje minister is, dankje Rutte !

 3. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ alles wat uit jongetje jetten zijn mond komt is onzin.
  Behalve dat zelf produceren ipv uit China halen maar dan ook gelijk met alles wat we daar vandaan halen. Dan hoeven die containerschepen ook niet meer heen en weer te varen met hun ruwe stook olie.
  Dan benne we pas echt goed voor het kut klimaat
  Als je dan goed kijkt kun je de zeespiegel zien zakken binne 24uur
  Net als de gemiddelde temperatuur
  Al de bomen en planten zullen hun bladjes en bloemen spontaan verdubbelen
  Dinosauriรซrs komen weer tot leven
  Dan zijn alle problemen in 1 keer weg jongetje jetten

 4. Al die arme planten en dieren, bedolven onder een verstikkende deken van stikstof! En dan wordt het nog hartstikke warm ook door de klimaatverandering. Gelukkig hebben we Rob Jetten, de minister van het weer, die daadkrachtig en met grote deskundigheid optreedt om deze ontwikkeling een halt toe te roepen!

 5. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ze zetten de windmolens stop als er grote groepen vogels aankomen en ze geven de wieken een kleurtje. Geloof jij het nog?

 6. of it is een leugenaar of hij heeft gewoon geen enkel besef van de realiteit,de reden waarom in nederland zoveel natuur weg is is niet klimaats verandering dat is omdat mensen alles volbouwen en dus natuur vernietigen.
  dit soort mensen als jetten hoort niet in de regering,we kunnen geen leugenaars gebruiken en ook geen mensen die geen besef hebben van de realiteit.

 7. Zelf al ben je van mening dat klimaatverandering de grootste bedreiging is voor onze natuur, hoe dom ben je als je denkt iets eraan te kunnen doen als de grootste vervuilers niets doen?
  We ondermijnen onze economie voor een druppel op de gloeiende plaat.
  Beter om al die miljarden opzij te zetten voor adaptatie in plaats van de zinloze strijd om klimaatverandering te voorkomen.

 8. Jongetje Jette is gestoord woke en in werkelijkheid een mevrouw ja u bedenkt dit niet. Luister naar die onzin, klimaat & vluchtelingen gaan ons de hardwerkenden Nederlanders naar de afgrond brengen.

 9. Ik reageer (te) vaak , te lang en wil het dit keer kort houden. Ik wordt doodziek van dit knulletje Jetten. Hij was niks, hij is niks en het zal:nooit iets met hem worden dus stemmen op de partij waar hij lijsttrekker zijn verloren stemmen.

 10. och och wat is die jette begaanbaar met zijn natuur/klimaat, 1: windmolens die zogenaamd ff stoppen voor de vogeltrek,waar al een bult vogels en insecten tegen aan knallen. 2: grote velden vol met zonnenpanelen, onder de zonnepanelen is altijd nu schaduw en daarbij komt nog bij omdat ze zo vlak naast elkaar staan dat het niet te blussen is ivbm brand. 3:bomen kappen zoveel mogelijk voor de bioindustrie 4: vervolgens in het buitenland de complete amezone kappen voor de landbouw daar, weg daar alle dieren en mooie flora. 5: de aarde word 0,000036 warmer in een eeuw tijd. Zo zie je maar hoe jette begaanbaar is met de natuur bah bah

 11. dat we ooit in deze situatie gedouwd zouden worden door verstandlozen. een mongool kan een land beter leiden dan dit soort geteisem. niks tegen een mongool.!!!! die kennen er niks aan doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *