Geen widgets gevonden in de zijbalk

Voor het RIVM is het kennelijk slechts een spelletje. Al het persoonlijke drama wat hier achter weg gaat komen lijkt ze niet te boeien.

Uit: technische briefing van het RIVM over regionale stikstofdoelen
16 juni 2022
Vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

28 gedachten over “RIVM tegen Caroline van der Plas: zo is het spelletje wat we spelen….”
 1. Oplossing CO2 probleem: minder mensen meer primaire bossen.. probleem opgelost! Voorbeeld: 1900: 5 miljoen mensen in Nederland, 2022: bijna 18 miljoen mensen in Nederland. Gevolg: meer boeren nodig, meer koeien, meer auto's, meer CO2 uitstoot etc. Intussen gebrek aan woningen, onvoldoende graan, onvoldoende gas, onvoldoende benzine, producten als hout dat niet meer voldoende geleverd kan worden, medicatie dat om de haverklap niet meer leverbaar is en zo kunnen we wel even doorgaan. Minder mensen, meer bossen … probleem opgelost

 2. Klinkt aardig als een verkapte planeconomie. De overheid heeft "beleid", bepaalt op grond daarvan wat "we" willen of mogen doen, koppelt daar wat percentages aan en het RIVM rekent uit wat er dan "kan". In de USSR bepaalden de ministeries ook hoeveel ton er geproduceerd moest worden van iets en die beslissingen werden dan naar beneden doorgegeven tot op fabrieksniveau. Niks geen eigen initiatief en wee als je je quotum niet haalt of er juist overheen gaat. Past jouw bedrijvigheid niet in Het Overheidsplan dan is het afgelopen, onverschillig of de samenleving baat heeft bij wat je doet of niet. Ambtenaren en modellen maken de dienst uit, niet de wetten van vraag en aanbod.

 3. Kijk ook even hoe boston consultancy group is betrokken bij KLM Air France schandaal, en ook Bij het UHT Uitvoeringsoperatie Herstel Toeslagen. Succes.

 4. rutte zegt wat er gebeurd ..en die lopen maar mee in de rij …mooi zooitje hier dat kabinet , en de andere zooi die mee lult,wat een rommeltje wat hier regeerd.wat hun zooi

 5. Wat een pipo groep dat RIVM , ga je toch niet serieus nemen
  Kabinet vind dit en jullie spelen mee
  Met Corrona op je poffert en met dit spelletje ook luisteren en aanleveren wat Kabinet wil

 6. Belachelijk om dit verhaal te framen als “voor het RIVM is het blijkbaar een spelletje “. Nee! Dat is niet wat hier gezegd wordt. Er wordt uitgelegd hoe een bepaald resultaat tot stand komt en als BEELDSPRAAK wordt daarbij de uitdrukking gebruikt dat ‘het spel zo gespeeld wordt’. Op geen enkele manier wordt hier bedoeld dat het RIVM haar werk niet serieus zou nemen.
  Als je het als YouTubekanaal van dit soort banaliteiten moet hebben kun je beter stoppen en een echte baan zoeken.

 7. ik sta achter de boeren, laat allen die dit wel best vinden honger lijden, dan beseffen ze hoe idioot dit plan is. stop de vervuilende industrie, maak die gebieden auto vrij en stop schiphol en goederen treinen, maar blijf met je poten van prive eigendom. dit is dictatorneigingen onder de leugen klimaat.

 8. die voorzitter heet ook echt podt, soms vraag ik me echt af, waar halen ze die mensen toch vandaan. Wat is het volgende, een premier die O. plichter heet?

 9. Zo werkt het met de criminele maffia organisatie. Die beleid voert op basis van modellen en pseudowetenschap om een agenda to kunnen uitrollen.
  RIVM doet berekeningen maar ze berekenen niet alle data. Dat doen meerdere organisaties en de gemeente. haha want een kleuterklas niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *