Geen widgets gevonden in de zijbalk
17 gedachten over “Renske Leijten zet Rutte op zijn PLEK! 'Geef eens gewoon antwoord!'”
  1. Wij hebben geen antwoord meer nodig van deze incapabele blinde vinkenclub. In November a.s. zijn er weer nieuwe verkiezingen, en hopelijk zijn de kiezers nu mondig genoeg om op de juiste partijen te stemmen.

  2. Nederland wil Mark Rutte niet meer aan het hoofd van dit land zien ,, maar veel erger is nog dat hij straks uit de politiek stapt , zonder dat hij ook maar een hoopje van al die bagger die hij achterlaat opgelost heeft

  3. D66 en VVD Liegen en bedriegen en alles achterhouden is bij hun normaal , net als Nederland op slot zetten met onnozele wetten en dan andere de schuld geven dat die niet na die wet kunnen leven, al zouden ze het willen . want die hebben het wel goed voor met de Nederlandse bevolking .

  4. Hij doet al langer dan een decenium alsof hij net geboren is en Nederland stemt voor hem. Hebben de ellende verdient, goedgelovige slappelingen…

  5. Ik mag Rutte steeds verder de grond in wensen. Hij vertrekt na de verkiezingen en laat de volgende regering met een onoplosbaar probleem zitten. Dat hele huidige vak K alle verspilde miljarden terug laten betalen inclusief vordering op eigendommen (door belastingbetalers betaald) en kapitaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *