Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bergkamp geeft Schouten ook nog een klein standje wegens treuzelen.

Uit debat over het Rapport tijdelijke commissie Uitvoeringsorganisaties “Klem tussen balie en beleid”
24 maart 2022
Plenair debat

27 gedachten over “Renske Leijten zegt tegen Carola Schouten dat ze moet stoppen met al die externe adviesbureautjes.”
 1. Deze zelfingenomen "vrouw"heeft zichzelf verkocht aan de WEF en dient daarmee a.h.w een buitenlandse macht .Mag een Nederlandse "minister"zomaar ?Vroeger heette dat landverraad of mogen we stellen dat Nederland eigenlijk allang niet meer bestaat als Souverein land en onderdeel is van de NWO globalist club WEF onder Fuhrer van het 4th reich Klaus Schwabb .

 2. Bla bla. Dat is het trucje van overheid / politiek. Daar gaan wij niet over, dan moet u bij balie 13 zijn. Verhip balie 13 is gesloten vandaag

 3. Nederlandse politici zijn niet slagvaardig. Ze denken allemaal alleen aan hun status en de gratis belastinggeld die ze opstrijken van het Nederlandse volk. Slappe hap politici. Precies hoe ze eigen volk is

 4. Wat weer en zwakke vertoning van het theater van de TK en met name schouten. Het is op het niveau van ik doe dom ben dom en doe dom.

 5. Wat een gehakketak en eh eh eh. Waar gaat het eigenlijk over!! Te lang nadenken om antwoord te geven. Geen vlotte spreekster. Ook Leijten kwam slecht uit haar woorden. Vrouwen toch!!

 6. We halen gewoon mensen uit het buitenland die voor ons kunnen werken, zodat wij lekker door kunnen gaan met adviseren achter ons bureautje.

 7. Er is niemand die kennis van zaken heeft op enig ministerie daar kom je alleen als je hielen likt. Integere slimme mensen werken daar niet alleen de slechte, de slimme en slechte werken bij de consultants het is en blijft n rattenbende.

 8. Carola heeft al die bureautjes nodig, omdat ze zelf zo dom is. Carola zit bij de Christen Unie en volgens mij predikt de C.U. soberheid, maar als ik kijk naar Carola, dan is die soberheid ver te zoeken. De S.P. is wat dat betreft christelijker. Ik hoop dat de S.P. Renske zal kiezen als opvolger van Lilian. Graag zo snel mogelijk.

 9. is er een probleem dan gaan ze dat dus eerst onderzoeken , en de uitlag daarvan gaan ze weer onderzoeken , en de uitslag daarvan gaan ze ook weer onderzoeken …..
  Dat is niet het probleem oplossen maar tijd rekken en de oplossing van het probleem voor je uit schuiven.
  En dat kunnen ze jaren lang volhouden zonder dat er ook maar positieve actie ondernomen word om het probleem echt op te lossen .

  En dat zeggen ze dat het oplossen van het probleem zo veel geld kost ….. vaak zijn die (onnodige) onderzoeken de grootste kostenpost .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *