Geen widgets gevonden in de zijbalk

Renske Leijten pakt Sneller (D66) aan op zijn hypocriete gedrag!

9/3/2023

Abonneer & steun het verzet! Wil je de tijd en energie die ik erin steek helpen compenseren. Dan kun je hier een bijdrage doen!👇🏽
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=li958VKCRBWQkjD9fakB1Aj́

11 gedachten over “Renske Leijten pakt Sneller (D66) aan op zijn hypocriete gedrag!”
 1. Dit zijn de waarden en normen van d66,zelf de smerigste dingen verzinnen of doen tegenover burgers masr alle andere partijen zijn slecht.
  Iedere partij in het kabinet is verantwoordelijk voor toeslagen affaire,uit hyis plaatsing van kinderen(ontvoeren)en de groningerz enz enz.

  Maar ze zijn al met zoveel dat bewijzen inder het tapijt worden gestopt,of dat ze commisie naar commise instellen om hun verraad niet aan het licht te laten komen.
  Waarden en normen can een land,ku je zien na hoe ze met hun burgers om gaan,wie weet een vergelijking waar dit ook gebeurde,kinderen ouderen,gewoon eigen mensen op morbide manieren kapot werden gemaakt.????????

  80 jaar geleden,toen dezelfde nederlander een woord hadden bedacht voor dit volk(nsb)en nu 80 jaar later doet een regering presies het zelfde(want slecht is slecht)die het zelfde doen.
  Maar dat mag je toch niet zeggen,woorden van heer rutte heer bosman dit kan je toch niet over top ambtenaren zeggen.
  Mijn antwoord,meneer rutte gaat u in de hoek zitten,e houd u stil want u denk een voorman te zijn?????
  Dit is al zo erg in nederland,dat in elke laag van de samenleving dit zieke gedoe zich bevind,zoals kaag al zei,er is een plekje in de hel voor vrouwen ,mensen die dit bij anderen doen.

  Nou ze mogen wel nieuwe plekjes maken in de hel,want er komen er al meer van deze verkeerde nederlanders ,
  Als je macht heb en je bent puur slecht dan krijg je dit.

 2. Kunnen wij heel snel van de onbenullen van D66 af. Er zit geen enkele deskundigheid bij deze partij. Hoe is het mogelijk dat zij in dit kabinet terecht zijn gekomen, dat er überhaupt mensen stemmen op deze partij! Dan moet je wel erg dom zijn. Deze partij brengt NL aan de afgrond, Rutte heeft alles weggegeven, het schoothondje van Kaag, en zie wat het opgeleverd heeft bij de recente PS verkiezingen. De burger is deze kliek in Den Haag meer dan zat. Aan BBB om de stekker uit dit kabinet te trekken. GL met robot klavertje die al jaren hetzelfde zegt, er geen enkele zetel bij krijgt. De PvdA doet er goed aan om niet samen te gaan met deze extremisten club. Klaver alleen redt het niet, al jaren niet. In deze partij zijn mensen van Vluchtelingenwerk sterk verankerd. Slechte zaak.

 3. Ik ben dat mannetje zo zat he heeft totaal niks bijgedragen aan dit kabinet gewoon een misbaksel die vroeger te vaak is gepest en dat nu botviert op alles en iedereen.

 4. Sneller zal wel niet de enige zijn die alleen maar zijn zakken vult met ons geld..Als hij niet voor het volk zorgen wilt,maar alleen maar zijn zakken wilt vullen met ons geld,dan moet hij ook maar de gevangenis in gegooid worden..10 jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *