Geen widgets gevonden in de zijbalk

UIt debat: Herijking Grondwetsherzieningsprocedure
30 maart 2022

Inbreng Renske Leijten.

Hoogste tijd voor een bindend referendum, voor de mensen die zijn afgehaakt en geen vertrouwen meer in de politiek hebben.

23 gedachten over “Renske Leijten over Herijking Grondwetsherzieningsprocedure. Het was een genante vertoning!”
 1. Om afgehaakte stemmers weer terug te kunnen krijgen moeten ze allemaal de politiek uit,het hele systeem moet op de schop geen beïnvloeding van het zakenleven geen beïnvloeding van de media het koningshuis moet ook ontzien worden deze mag lekker op hun bootje blijven dobberen,maximaal 4partijen in de politiek links rechts liberaal en Democraat en uit de europesche unie,en geen van de kamerleden of ministers terug of ze moeten hun plaats terug verdienen laat ze eerst maar bewijzen in de gemeente politiek

 2. Oef de WEF schrik hier vast van 😂😅
  Gauw een wetje invoeren zodat er geen referendum meer ingevoerd kan worden 😈🤮

 3. Dat laatste referendum….
  Oh ja, we hadden die oorlog kunnen voorkomen als er naar het volk was geluisterd!!
  Stelletje hypocriete hufters!!!
  Moordenaars! Oplichters!!!!
  Jullie zijn allemaal schuldig aan die ellende in Oekraïne!!!!

 4. Referendum?! Vraagt het kartel zich geschrokken af. Woorden waar het kartel in paniek van schiet. 2 voorbeelden: Tribunaal, referendum.

 5. Hiermee krijgen de burgers weer wat macht???? Dat gaat dus niet door, de burgers moeten slaven van de WEF worden. Het referendum (hoewel slechts raadgevend) is niet voor niets afgeschaft.

 6. Wij geen referenda? Dan wordt het vechten! Fysiek! Dit gaat niet lang meer duren. Ze hebben geen idee welke groepering voor ze komen gaat. De coalitie zal de prijs betalen

 7. Politici zijn over het algemeen genomen mensen zonder principes en ruggengraat , ze vinden zichzelf heel wat en denken beter te zijn dan andere mensen omdat hun hoger onderwijs hebben genoten. Het leven zelf is ook een leerschool en empathie vind ik vele malen belangrijker dan intelligentie. Mijn voorstel is om will Smith naar nederland te laten komen, wat mij betreft mogen er wel wat politici gebitchslapped worden.

 8. De grondwet veranderen kan niet snel. Maar hem compleet terzijde schuiven omwille van een virus van niks wordt met steun van de SP binnen enkele uren geregeld.
  Krokodillentranen. Overigens huld voor de mooie blouse. Een genot voor het oog.

 9. Het lijkt me verschrikkelijk voor u mevr. Leijten, om dag in dag uit, uw verhaaltje te moeten doen, tegen beter weten in.

 10. NEXIT NU . We worden steeds dieper het stinkende EU moeras ingewerkt . Nederland gaat KAPOT aan dat D66 en VVD TUIG . Rutte geeft heel het land aan dat NIET gekozen , corrupte TUIG in Brussel .

 11. We zullen eerst nog een oorlog in Europa, moeten zien te overleven. (Daar helpt geen aanpassing van de Grondwet tegen)
  Biden is namelijk aardig aan het sturen, in die richting.
  De Europese Unie valt sowieso uit elkaar, in de huidige vorm. Deze is totaal failliet.
  Bestuurlijk en financieel.
  Dit laatste geldt ook voor de VS, een totaal failliet land.

 12. Leijten heeft een styliste nodig.. misschien kan Sylvana Simons haar eens van het junglebook thema afhelpen.. ? Los daarvan. Wat doet men nog anders dan n hoop geld vangen om tegen n dichte deur aan te trappen?
  Is t niet tijd om de kamer geheel te verlaten?

 13. Kabinet Rutte 3 ,wat eerder naar huis is gestuurd vanwege de toeslagenaffaire , kwam in iets andere vorm weer terug en ze deden de belofte aan ons 't land transparanter te besturen..
  Inmiddels ;
  -energierekening verdrievoudigd.
  – inflatie 12 % ( in Noorwegen bijv. maar 2 % ).
  – ministers schijnen benoemd te zijn op incompetentie .
  – In de toeslagenaffaire is nog steeds niks opgelost..
  – Kabinet Rutte 4 liegt nog meer en is 'n nog meer incompetent kabinet dan Rutte 3 .
  – WOB verzoek over de periode Rutte 3 laat zien ; Wob-documenten onthullen hoe het Rijk en techbedrijven op grote schaal samenwerken aan mind-control.

 14. Ik geef haar weinig kans, het kartel wil het niet. Mochten zij toch door de knieen gaan zullen zij een heleboel voorwaarden en uitzonderingen bedingen, want dit is tegen Claus Schwab's ideen !
  Misschien krijgen wij inspraaak over de kleur v/d stoelen in de zaal, of de hoogte van een vlaggenmast,
  maar dat zal toch wel het uiterste zijn

 15. Het is een kwestie van tijd eer er iemand de Nederlandse overheid als geheel gaat aanklagen voor het Europese gerechtshof. Inmiddels is de structuur die ooit open en democratisch was veranderd in een situatie waarin een democratisch proces lamgelegd wordt omdat de coalitie ervoor kiest om sommige dingen gewoon niet of zeer vertraagd uit te voeren. De (rechts-)persoon die dit gaat doen zou uit Nederland zelf kunnen komen, maar het zou mij niet verbazen als een van onze mede-EU-leden aan de bel gaat trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *