Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat: Wet digitale overheid
1 juni 2022
Plenair debat

Renske Leijten uit haar grote zorgen over de rare dingen die gebeuren met inloggegevens en de enorme handel die bestaat in gegevens van mensen.

Er wordt veel te veel vastgelegd, en niemand heeft er nog zicht op wat er met al die data gebeurt.
Mevrouw Rajkowski (VVD) heeft nogal wat noten op haar zang, tijdens de interrupties.

28 gedachten over “Renske Leijten met zorgen over inloggen op allerlei overheidswebsites en het gebrek aan bescherming”
 1. Ach, het internet, wat ouderwets, extreem verouderd & obsolete en zorgt voor vele soms extreme psychische problemen bij mensen.

 2. Internet is voor mij amusement. Op internet wil ik niets te maken hebben met Overheid en ik maak geen gebruik van digitale diensten.

 3. Open source.
  Asjemenou 🤔 !
  Wat is de leeftijd van dit mokkeltje?
  Kan ze d'r eigen handschrift niet lezen?
  Misschien een getypte A-4tje ? 😅
  • Een hoop tegenstrijdigheden weer von deine Regierungsbehörden.

 4. wel leuk dat ik nog een soap krijg voor mijn belastinggeld.
  verder zeg ik, gooi die kuttelefoon weg en ga eens lezen over zelfrespect.

 5. Ik gehoorzaam altijd mijn pc. Ik zeg ook altijd ja als ze me bellen met een goed advies. Of als ik een mail krijg om mijn wachtwoord in te tikken als mijn bankrekening gekraakt is. Geweldige berichten dat ik 10000 euro heb gekregen

 6. Het constante falen van de overheid op welke punten dan ook laat ik even ter zijde.
  Maar deze dame heeft totaal geen verstand van "Open Source", "Data" of Inlog middelen en wat deze dingen precies inhouden.

 7. Rutte IV blijft bang maken, angst zaaien, tweedeling veroorzaken,Liegen ,bedriegen, wegkijken, wegmoffelen, onder de pet houden, onder de mat schuiven, geen actieve herinneringen, zwart lakken, vriendjes politiek, en doofpot affaires gaan gewoon door!

  Er blijft, is en wordt stelselmatig grens overschrijdend gedrag vertoont door Rutte IV! Al 11 jaar lang! De problemen blijven zich opstapelen en worden NIET opgelost! Er komen steeds meer en meer misstanden aan het licht! Een nieuwe bestuurscultuur is ver te zoeken! Nederland word kapot gemaakt! Genoeg is genoeg!

  Teken de petitie
  MOTIE VAN WANTROUWEN RUTTE IV
  Op petitiespuntnl

  het volk heeft de macht,het kabinet is in dienst van het volk, het volk kan er ook voor kiezen bij disfunctioneren van het kabinet om het kabinet te ontslaan!

  Deel deze Petitie zoveel mogelijk via alle sociaal media kanalen!

 8. Leijten heeft gelijk ook indirecte dwang. Voorbeeld: als je bij het UWV verplicht moet solliciteren en je overal moet inschrijven bij uitzendbureau's, die jaren later lek blijken te zijn.

 9. Ik stel voor allemaal een chip in ons hoofd en het komt allemaal GOED! Tuig zoals jullie wef nazi's regelen het wel. We doen het voor elkaar! En nu klappen gráág

 10. Nooit een private inloggen mogelijk maken, ze weten en handelen al alleen veel teveel met mailadressen verkopen. Ik krijg dagelijks wel tien mails waar ik niet om gevraagd heb.

 11. Renske Leijten for President lijkt mij een geweldige (nood-) oplossing, want ZIJ is wakker geworden!!!🙏😇✌️🍀
  Dank Lieve Renske!❤️

 12. de stasie praktijken van deze regering !! het kartel des doods word steeds extremer,,de rutte doctrine werkt wel voor europa ..en nederland dwaald weg in de politiek van deze rommel die het land regeerd !!

 13. Als overheid moet je in het geheel niet willen dat private partijen zich mengen in het inloggen op overheidsdiensten. Privatisering heeft de afgelopen jaren alleen maar meer kosten met zich meegebracht voor de burger en ellende.

 14. ze zijn bezig de digid om te zetten naar een europees inlog methode , zodat de EU inzage heeft op alles , je belasting aangifte , je medische gegevens , enz enz , en daar gaat het om !!!! waarom zou de EU inzicht nodig hebben in mijn medische gegevens ?? pleur op zeg , hebben ze niets mee te maken !!!

 15. Waarom denk je dat die datacentra in Nederland worden gebouwd?! Dit wordt met voorbedachte rade in werking gesteld

 16. Over privaat gesproken, wanneer komt er een verbod op massale pakketten telefoonnummers die gebruikt worden om mensen lastig te vallen met verkooppraatjes en zwendels.

 17. Heren en dames politici maken er een zooitje van. Vertrouwen in de politiek is nog nooit zo laag geweest. Alleen ambtenaren zijn nog content met het beleid.

 18. Toch raar? Waarom alles niet koppelen aan digi D? Alles bevestigen met ID kaart en beveiligings wachtwoord? Dan kan je alles toch elimineren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *