Geen widgets gevonden in de zijbalk

Er is kennelijk heel veel vraag naar energie aansluitingen.
Zoveel dat de vraag groter is dan het aanbod.
Wie krijgt er nu voorrang?
Uit debat: Commissiedebat
Elektriciteitsnet, energie-infrastructuur & RES
van 17 februari 2022

14 gedachten over “Renske Leijten met vragen aan Jetten over wie voorrang heeft bij energie aansluitingen”
 1. jetten is just another marionet in het klimaatdroomspel. zolang wattenstaafjes niet van plastic mogen zijn maar alle covid testen wel plastic zijn, blijft klimaat politiek enkel een poppenspel met fantasie figuranten.

 2. Alle grote Amerikaanse techbedrijven met hun tetra-energie slurpende
  megadatacenters in Nederland natuurlijk want die krijgen giga-kortingen tot wel 90 % op hun energierekeningen als zij zich hier vestigen.

 3. Heeft Nederland nog wel wat te zeggen het eigen land, ik hoor alleen “ Europa wil dit en dat, en wij volgen, schandalig.

 4. D66 van de slogan een schoon klimaat. Schoon klimaat. Zelfs in de slogans zit de framing. Misschien zou je een leefomgeving nog schoon kunnen noemen. Precies wat D66 aan het doen is: alles op het klimaat gooien. Valt niet serieus te nemen.

 5. Energie transitie. Pak 5 waterkokers , Koop zo'n Gamma Verdeel stekker slof, stop alle 5 de kokers daar in, zet ze tegelijk aan, Kijken wat er gebeurd. Loop naar je meter kast, Kijk op de zekeringen daar zie je op elk staan 16A betekend 16 Ampere per stuk. Als je DENKT dat je dan ook 5x die 16A uit elk van die zekeringen kunt halen, Koek Koek Leer eens wat.
  Je hoofdzekering Netwerk is 25A per fase. Dus NEE je kunt géén 5x 16A=80A vermogen uit je groepen trekken. Zo zit je Wijk gebouw ook in elkaar, zo zit de bekabeling in de grond in elkaar, de Transformator in de wijk enz. Alleen die die schreeuwen "Alles MOET op Electra" zie daar de figuren die het echt NIET snappen. En wie rekent eens uit de kosten van gehele netwerk ombouwen, elke straat open, alle kabels verzwaren enz. Huis is berekend op zo'n, wat is het, gemiddeld 3500W verbruik. Kijk in je straat tel dat allemaal op.
  Zo zijn de kabels berekend. Nu gaan we OOK op die grondkabels die Accu troep laden. Elke Tesla vraagt in 1 uur 73kW. Kijk in je straat tel dat op. Nu is niet iedere wagen leeg. Dus halveer het, dan nog. Rij straks op de weg, Tel de auto's eens op incl vrachtwagen en stel je nu eens voor als dat allemaal aan dat netwerk moet hangen. Incl "van gas af"
  Vraag die Idioten van Milieu cubjes , je kent ze wel , die hysterische groentjes die weinig visie en realiteits zin hebben., Laat hen het uitrekenen als ze hun school afgemaakt hebben.
  Waterstof is antwoord, gewoon weer tanken aan de pomp, Waterstof maken wanneer kan. Electra kun je NIET opslaan fatsoenlijk.

 6. Italië trekt bijna 6 miljard euro uit voor steun aan huishoudens en bedrijven die te lijden hebben onder de torenhoge energierekeningen. De miljardensteun komt bovenop een steunpakket ter waarde van 10 miljard euro dat afgelopen zomer al was aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *