Geen widgets gevonden in de zijbalk

Waarschijnlijk door de vreselijke ervaringen in het toeslagenschandaal, moet Renske Leijten inmiddels helemaal niets meer hebben van de Raad van State, het totaal niet onafhankelijke orgaan, gevuld met het koninklijk huis en diverse oud-politici, zoals Bruno Bruins die op bijna dag 1 van de Corona, volledig in elkaar stortte.

Uit: Procedurevergadering commissie Binnenlandse Zaken van 16 juni 2022.

10 gedachten over “Renske Leijten is inmiddels volslagen allergisch voor de Raad van State.”
  1. "Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht." Schrijver/dichter en verzetsstrijder H. M. van Randwijk.

  2. Wie of wat is Raad van State, dat zijn personen die idiote rapporten van Detouche Loite en McKinsey volgen, wie of wat is McKinsey om zogenaamd integere rapporten te schrijven waar beleid notabene op gemaakt wordt. ER mag nooit beleid gemaakt worden op zelf beachte argumenten die McKinsey of Detouche loite verzin.

  3. Wat ik de laatste paar maanden niet begrijp is al die onkunde hier in Nederland. Zowel de Archiefwet als de diverse Archiefverordingen zijn maar op één manier te interpreteren. Dus vanwaar al die discussie? En waarom externe bureaus gaan inhuren terwijl – althans voor de grote bezuiniging van 2010 – iedere overheidsinstelling zijn eigen opgeleide ambtenaren hebben voor het beheren van archief, dossiervorming en documentaire informatievoorziening. Waarvan akte.

  4. moeten we nog meer woorden vuil maken waarom meer als de helft van holland niets meer geloofd van politiek misschien wordt het toch eens tijd dat we gaan nadenken over ons stem gedrag en niet meer stemmen vvd cda d66 sgp cu groen l en pvda misschien is het goed om deze criminelen eens een tijdje op non actief te zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *