Geen widgets gevonden in de zijbalk

De bijdrage in eerste termijn van Renske Leijten in het debat over: Debat over het rapport van de Tijdelijke commissie Uitvoeringsorganisaties ‘Klem tussen balie en beleid‘ (35387)
Met interruptie van Stieneke van der Graaf, namens de CU, die vindt dat de Tweede Kamer en dus ook Renske Leijten wat meer de hand in eigen boezem moet steken. Ze vergoelijkt hier het regeringsbeleid van falen.

23 gedachten over “Renske Leijten in debat over "Klem tussen Balie en Beleid"”
 1. De Satanisten Unie maakt het een mooi verhaal van, door de verantwoordelijkheid van slecht beleid in de schoenen te schuiven van Kamerleden die tegen stemden.

 2. Mevr. Leijten,de hr Omzigt en de hr Azarkan hebben gevochten voor de mensen die door de overheid vermorzeld werden,mevr van der Graaf niet en de rest van de kamer ook niet en dat weet mevr.van der Graaf heel goed,zo,n sneue interruptie veranderd daar niets aan,zij is tekort geschoten,mevr.Leijten niet!

 3. Hoe erg voor de oudjes die hun kracht hebben uitgestort en hun verzorging word beperkt.
  Mevr. Lijeten het ziet er niet goed uit….. maar er is hoop….. want u hebt het helemaal door…. noem ik een doorbraak.
  Mevr. de Graaf word ook eens oud.
  Ze zal ook onder die Rutte doctrine vallen dan zal ze het beter verstaan.

 4. Sywert van Lienden, Bernd Damme en Camille van Gestel verdienden vorig jaar 20 miljoen euro aan een mondkapjesdeal met de overheid, door die stiekem uit te voeren via een commerciële bv. Het veelbesproken drietal is niet de enige partij die tijdens de coronacrisis buitensporige winsten heeft gemaakt. 
  Grote geldstromen liepen van het ministerie van Volksgezondheid naar testorganisaties en sneltestfabrikanten, zonder openbare aanbesteding. Ook werd de NOW-steun (voor behoud van werkgelegenheid) gebruikt om bedrijven door te starten, sluisde Pfizer zijn miljardenwinst weg via Nederland en verdiende een OMT-lid aan coronatesten, terwijl hij tegelijkertijd adviseerde over het testbeleid. 
  Hoe konden deze pandemieprofiteurs zoveel verdienen aan de coronacrisis? En welke lessen kunnen we daaruit trekken?
  Bron: FtM

 5. Als je een medewerker van Belastingdienst Toeslagen wijst op bestaande jurisprudentie van de Raad van State zegt hij dat hij zich daar binnen deze beleidsregels zich niet aan mag houden. Nergens in de tk is tegen de Uitvoeringsorganisaties gezegd ‘handel maar tegen de wet en rechtspraak in’

 6. iedereen van de tweede kamer is aansprakelijk voor ernstig neglect, in ieder geval tav mij maar natuurlijk is er meer, toeslagenaffaire, Groningen, klokkenluiders etc. reeel dat iedereen nu ook de gevangenis ingaat en onder ogen gaat zien dat je ergens onderdeel van bent wat heel erg stinkt en nu aan het rotten is. Reeel gevangenisstraf beginnend vanaf 4 maanden voor de mensen die wel nog ook voor het volk opgekomen zijn maar ook te weinig en zaken achtergehouden heeft, er ligt tav mij een moordaanslag via frequentieapparatuur, nadat ik jaren lang een grens aan de overheid heb aangegeven tav grensoverschrijdend gedrag/misbruik ,waarmee mensen ook gemanipuleerd kunnen worden in hun handel en denkwijze maar ook uitgeschakeld kunnen worden. Ook Renske Leijten is op de hoogte van ernstige fraude gemeente Woerden en Utrecht, bestuur waarbij o.a. aangiftes die ik en anderen gedaan hebben vervalst zijn door politie hogerop. Overheid is sinds 1996 op de hoogte van deze dodelijke apparatuur waarbij de politie zelf heeft aangegeven dit op hooligans te willen gaan zetten. stichting Stopeg geeft aan dat deze apparatuur ook op klokkenluiders wordt gezet of mensen die zaken aan het licht willen brengen en kent meerdere slachtoffers. In het buitenland wordt deze apparatuur gelijkgesteld aan messteken/vuurwapen en is het verboden.

 7. Waarom wijst die heks naar de kamer / SP als de idioten toch meestemmen volgens de verplichte fractiediscipline. Als er 1 club geen macht heeft is het de SP. Totaal verwerpelijke inhoudsloze coalitie bagger. 0,0 nieuwlalaschap. Volgende keer doet 65% lokaal stemmen bij de gemeenteraad. Eigen schuld.

 8. Wat kan de kamer doen als de coalitie partijen vaak als 1 blok tegen de oppositie werkt? Zo krijgt de kamer onvoldoende voor elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *