Geen widgets gevonden in de zijbalk

Renske Leijten in debat over economie. Benoemt tegen het einde ook nog het WEF, omdat kennelijk langzamerhand breed aanvaard wordt dat dit forum economisch leidend is?

Nederland speelt ook binnen Europa een kwalijke rol, aldus Renske Leijten…
Over winsten van Pfizer terwijl de universiteiten de onderzoeken doen.
Geen subsidie voor Tata Steel.

Subsidie moet ook voor MKB beschikbaar zijn….niet alleen multinationals.

Het debat Regels inzake instelling van een Nationaal Groeifonds (Wet Nationaal Groeifonds)
21 maart 2022
Vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat, Vaste commissie voor Financiën

26 gedachten over “Renske Leijten in debat over economisch groeifonds benoemt ook nog het WEF (tegen het einde)”
 1. Ik ben bang dat de comfortabele clubjes’ geen onconfortabele visionairs toelaten…
  Sterk gebruikte spreektijd Renske!

 2. En iedereen moppert een keer thuis aan de soep het is toch niet normaal ,het word alleen maar erger die clownen moeten niet weggestemd worden maar eruit gegooid worden want onze democratie is oneerlijk en corrupt deze politieke hoofdfiguren veroorzakers zijn opgeleid door klaus schwab WEF in het vroegere young world leader programma maar dat is toeval allemaal natuurlijk

 3. Heeft ze echt geen enkele kennis over hoe een bedrijf werkt?
  En de uitvindingen van de universiteiten worden niet opgekocht door grote kwade bedrijven. Nee, ze worden verkocht door die universiteiten. Als je dat wilt voorkomen hoef je de economie niet aan te passen; stel gewoon strenge eisen aan die universiteiten… degenen die werken op basis van onze publiekelijke gelden.

 4. Mevrouw verwart de interne markt met iets wat de overheid schept. Nee, de overheid beinvloedt en manipuleert de interne markt, maar creeren doen ze het zeer zeker niet.

 5. Ze haalt de WEF er bij alsof het een goeie organisatie is met goeie bedoelingen. Hele gevaarlijke mensen in de tweede kamer die mee werken aan het creëren van een slaven wereld want dat is waar de W.E.F mee bezig is. Met slaven technologie.

 6. Subsidies van de overheid naar bedrijven is een crimineel systeem en zou verboden moeten worden.
  Met ons geld worden bedrijven afgekocht en het geld wordt weggesluisd.

 7. Nou heel makkelijk. Stel wij investeren 1 miljoen euro publiekelijk geld aan een vaccin. Vaccin wordt ontwikkeld door een bedrijf en daarna verder verkocht. Dat is prima, maar het eerste miljoen wat het bedrijf verdient aan die verkoop, gaat direct weer terug naar de staatskas + percentage van de winst die je maakt. Verkoop je het voor minder, dan ben je een slechte zakenman, en moet je zelf het verschil ophoesten.

 8. Het is dus geld STELEN uit de belasting-pot, doordat alleen maar hele grote bedrijven kunnen profiteren van dit 'groei-fonds'. SCHANDE !!!

 9. "onze" controlerende kamer zou de WEF onder geen voorwaarde mogen accepteren. Geleid worden door een buiten organisatie, is strafbaar.
  En ehhhh de vaccins werken NIET.
  Gezondheid is inzet voor het voortzetten van alles wat ten koste gaat van de burger.

 10. De banden tussen Nederlandse bewindslieden het 🤴🏼👸🏼-huis met het World Economic Forum (WEF) blijken al jarenlang intensief. Bovendien zijn er op diverse terreinen samenwerkingsverbanden tussen de Nederlandse overheid en het WEF.

 11. Hoewel de wilde prijsbewegingen van bitcoin misschien willekeurig lijken, worden ze vaak aangedreven door dezelfde fundamentele katalysatoren als in de traditionele markten. Sommigen beweren dat bitcoin ongevoelig is voor schokken die de wereldwijde financiën beïnvloeden; het is een afdekking tegen zaken als inflatie en een zekere gok tegen vloedgolven van onzekerheid. Bewegingen binnen traditionele financiën kunnen de prijs van bitcoin verhogen of verbranden, omdat ze bepalen hoe gemakkelijk het is voor financiële epicentra zoals Wall Street om in bitcoin te investeren. afgelopen weken en voor de toekomst. Alles is veranderd en zal de komende maanden snel veranderen. Dit alles in gedachten houdend, is het belangrijk om met de juiste strategie te handelen wanneer u de cryptowereld betreedt. Edwin Clifford Signals heeft uitstekend werk verricht door alle grafieken, transacties en technieken op BTC te beoordelen, wat de laatste tijd de groei van mijn portefeuille tot 19 BTC met 2,1 btc heeft doen toenemen. Je kunt Edwin bereiken op ͲeIєɠɾαm👉Edwin_cliff

 12. Wat een naieve trut is dit toch, WEF heeft niks goeds te betekenen, waarschijnlijk ook een mederwerker van het WeF.

 13. Renske…..je weet vast wel dat de burger, wat de roverheid betreft, niet, NOOIT zal delen in de opbrengsten van ons eigen belastinggeld!
  Citaat : "You own nothing, and will be happy". Klaus Schwab, oprichter, voorzitter vh WEF.
  Hij geneert zich niet eens om zijn duivelse plannen openlijk te ventileren, dat hij en de zelfbenoemde "elite", internationaal de overheden hebben " omgekocht", om het systeem ala China over Europa, en de wereld op te leggen. Zo zeker van zichzelf, maar hij moet wel bedenken dat HOOGMOED vóór de val komt.
  En vallen gaat hij, met de "elite"-horde…

 14. Preventie beleid om niet ziek te worden. Suiker. Tabak. Chemicalien. GMO voedsel. Niet bewegen. Lockdowns. Het wordt op grote schaal ingezet. Hoezo preventie beleid.

 15. Weer de vrouwelijke aspect vd samenleving uit balans. Al die bank mannetjes gingen scheiden , en waarom al de afwezige ouders/vaders. De maatschappelijke reflectie van een sociale tegenstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *