Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de video ook via:
https://www.blckbx.tv/binnenland/regering-werkt-niet-voor-nederland-zegt-oud-vechtsporter-alistair-overeem

Voormalig vechtsporter Alistair Overeem was in de ring één van de meest gevreesde mannen ter wereld. Nu betreedt hij de politieke arena, want hij ziet dat er heel veel mis is in Nederland. Daarom wil hij ook het bewustzijn van mensen verhogen, vertelt hij aan Flavio Pasquino.

Overeem had een glansrijke carrière als MMA-vechter en kickbokser. In 2022 versloeg hij Badr Hari met een knock-out, maar die zege was van korte duur, want er werd een verboden middel aangetroffen in zijn lichaam. Hij kreeg een schorsing van twaalf maanden en deze periode dwong hem tot reflectie. Wat wil hij met zijn leven?

Hij ontdekte politieke ambities in zichzelf. “Ik constateer dat de regering, die nu dertien jaar aan de macht is, niet voor Nederland werkt. Zij is dus bezig met een andere agenda – niet voor Nederland, helaas.” Voor de komende Tweede Kamerverkiezingen is Overeem lijstduwer voor BVNL.

Daarnaast wil hij de samenleving van onderop mooier maken, door mensen te helpen hun bewustzijn te verhogen. “Als het bewustzijn hoog is, zie je alles aankomen en heb je een wijdere blik.”

Bekijk en deel nu dit inspirerende gesprek met een man die misschien hard lijkt, maar uiterst rustig en beheerst is!

Alistair Overeem is zaterdag 25 november ook aanwezig bij de blckbx meet-up in Apeldoorn:
https://www.blckbx.tv/binnenland/blckbx-meet-up-2

Bestel hier je kaarten voor die verbindende bijeenkomst vol verdieping en debat:
https://blckbxmeetup2.eventgoose.com/

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

15 gedachten over “‘Regering werkt niet voor Nederland,’ zegt oud-vechtsporter Alistair Overeem”
 1. Volgens mij heeft Overeem zijn hele carriere gebruikt. Deze dude was absurd gespierd. Nu is hij weer in normal shape. Een wereld van verschil.

 2. Dankjewel 🙏 Zijn gesprek met die Mevrouw van Iraanse afkomst was al fantastisch 🙏 Dit klopt ik zit er dan ook aan te denken om afscheid te gaan nemen van het internet omdat ik de straling ook niet meer vertrouw vaak last van hoofdpijn etcetera

 3. Hij weet klaarblijkelijk niet echt veel. Maar wat ie wel weet is waarschijnlijk genoeg om zijn visie uit te dragen. Wat ie bedoelt met dat dopamine verhaal is natuurlijk 'verslaving'. Moet je niet alleen denken aan alcohol, roken en drugs, maar aan vele andere dingen als eten, games, gokken, werken, sex, enz. En dus ook dat internet/mobile telefoon gebeuren. En dus ook SPORT, dus dat vechten ook!
  Voor dieren is het zeer positief want als bv een hen niet de hele dag op zoek gaat naar eten en de haan niet naar sex, dan wordt het niks. Als mens moet je alles een beetje in balans houden, dan komt het wel goed.
  herman uit Warder.

 4. heeft alistair overeem wel eens systema russian martial art, ryabko stijl geprobeerd? geen sport, maar een levenskunst, ben wel benieuwd wat hij daar van vindt, gaat ook om ademhaling, ontspanning, rustige gemoedstoestand, gezondheid, mentaal sterk zijn. en uiteraard grondworstelen, mesvechten, groepsgevecht, stokken, pistolen, et cetera 🙂 peace!

 5. Wat een interessante gast met een verfrissend interessante visie. Hulde! Alistair zou eens met "collega" Bas Rutten moeten praten, aangezien hij aangaf dat zijn bewustzijn over goed en kwaad verhoogd is. Goed om te zien dat ook onder celebrities de ogen open gaan! 🙏❤

 6. Alistair spreekt de waarheid ga nu niet diep erop in maar hij is de juiste persoon om dit te vertellen. Omdat het een voorbeeldfunctie heeft. Succes bro

 7. Och er is iemand wakker geworden. Wat een top nieuws en wat een inzicht zeg! … En wat wil jij er nou precies aan gaan doen Alis???

  …… …. ….. 😐

 8. Heel mooi!
  Wilde alleen even zeggen dat zonder de smartphone ik hier niet naar had kunnen kijken 😄. Ik denk dat het belangrijk is om mensen te leren hoe je met telefoons moet omgaan en bewustwording creëren van de negatieve effecten bij het overmatig of verkeerd gebruiken van telefoons.
  Goed werk Alistair! Ik keek altijd naar jouw gevechten en blijf je nu ook op de voet volgen! Ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *