Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_208/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_236/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

Door Sara Bravo

26 gedachten over “"Regeldruk in Nederland is totáál doorgeslagen," zegt ondernemer Marco tegen Arlette”
 1. Je ziet ook bij CV monteurs bijvoorbeeld dat de administratie last is toegenome. Hierdoor kunnen ze minder klanten per dag helpen. Ook de monteurs met jarenlange ervaring kunnen hun werk niet meer doen omdat ze allerlei certificaten moet behalen. Gevolg is dat heel veel mensen hun CV ketel niet meer op tijd gecontroleerd krijgen.

 2. Voor de great reset moeten alle kleine ondernemers kapot en de grote bedrijven moeten die diensten overnemen, want dan is een verplichte sluiting tijdens een volgende lockdown een heel simpel telefoontje, en dat is gevaarlijk. Er moeten juist meer kleine ondernemers komen, want dan hebben ze ook meer macht, mits ze inzien dat hun belangenclubs eigenlijk hele andere belangen dienen, want verplichte sluiting, en dan de rekening achteraf toch nog krijgen, is natuurlijk te idioot voor woorden,,, Wel een corona fonds voor landen, maar waar is het noodfonds voor kleine ondernemers en burgers! Het motto van de regeringen en elite tegenwoordig, is gewoon "alles moet kapot" en zie dat eens in, jullie hebben nieuwe belangenclubs nodig. Maar als ondernemer denk je positief, tot de bijl in de deur staat, en dan is het te laat! Gratis BTW innen, Gratis de administratie doen voor de belastingdienst, en steeds meer regels en regels, sommige regels zijn nodig maar een hoop regels kosten alleen maar meer geld en leveren niets op, en die moeten indien er niemand geschaad word van tafel! Progressief is regressief, denk daar maar eens aan. Aantallen geven macht, verdeeldheid kost macht, en als je iets wil veranderen, dan zul je massaal met elkaar er tegen moeten vechten! Anders kun je beter direct op je rug gaan liggen met de pootjes omhoog!

 3. Ik zie het symbool van Israel en Marokko.
  Uit vogelperspectief zien we zo een vijfpuntige ster ook in Washington verstopt in de verkeersinfrastructuur.

 4. Deze man heeft 100% gelijk. Regeldruk maar ook wetten omtrent personeel zijn killing voor de kleine ondernemer zoals deze man en mij.

 5. Ja het verrijken is over en uit voor een ieder. Als men geen echte skills heeft zoals een timmerman, coderen, traden etc etc dan ben je de pineut. Geen diploma gaat je redden. Wij hebben NL uitgekleed, we worden steeds slimmer en genieperiger om centen binnen te harken en weten exact hoe de wet te omzeilen dus daar worden nu de duimschroeven strak gedraaid en ondertussen gaan we expats etc etc de schuld geven voor ons eigen a morale gedrag. Er komen idd steeds meer regels bij, dit omdat er telkens nieuwe manieren ontstaan om de regels te ontlopen, we doen het dus zelf. W hebben vertrouwen gegeven aan het systeem wat ons leert de ander af te troeven voor wat centen op de bank en dat namen we voor lief, nu is dat over en uit en zullen alleen de mensen met echte skills overblijven. 85% van de bestaande banen is tijdsbesteding om mensen bezig te houden maar dat kost enorm veel geld er zijn zoveel banen die nadda iets voorstellen dus trek de broekriem maar strak aan dit gaat nog veel verder dan vele denken..

 6. De ministers hebben nog nooit de handen vuil gemaakt en zijn met de zilvere lepel opgevoed en willen de normale burgers onder de duim hebben en houden!

 7. Dat is al een tijdje gaande. Zelfs het runnen van een BV en Holding moet je niet meer willen mist je een omzet draait van meer van 1 miljoen per jaar. Voor de MKB'ers met minder dan 10 personen personeel is dat vrijwel onhaalbaar. Denk aan administratiekosten(kosten ca 10.000 per jaar) inkomsten en personeelsbelasting, huur milieu kosten ect. Wie heeft hier nog zin in? De mensen die het goed hebben in Nederland zijn de multinationals, uitkeringstrekkers,(deze betalen geen belasting) subsidie instanties waar de gemiddelde CEO van o.a muziekgebouw aan t'IJ , concertgebouw tussen de 150.000 en 250.000 aan loon krijgt.

 8. En het mooiste is van al die belastingen gast er bijna niks terug naar de werkende Nederlander. Dit verdwijnt allemaal naar DE UNIE. En met onze pensioenen zal het ook zo gaan!!!!

 9. Klopt! Het MKB wordt om zeep geholpen ten behoeve van de multinationals. Zodat die meer marktaandeel kunnen pakken. In dit geval moet Marco het veld ruimen voor bedrijven zoals MacDonalds, die onze politici in de pocket hebben. In de toekomst worden die politici beloond met een stoeltje bij een raad van commissarissen, waar ze dikke bonussen kunnen binnenhalen voor de verrichte diensten.

 10. Is vanaf begin (zeker vanaf corona) stap 2 kleine middenstand moet kapot Multinationals mogen blijven elite wef nwo who noem maar op Gaat goed dus

 11. Voor Kleine Ondernemers is het echt niet meer leuk. Zoveel regels.en vooral zoveel betalen en maar betalen. maar boekhouding voor je afval en plastic dat is onzin.

 12. Goed zo, heel werkend nl moet staken.
  Deze man heeft gelijk.
  Het is een schande en een zonde.
  IK HAAT EU/WEF VVD, D666, GL/PVDA LINKSE BOLKSVERRADERS

 13. De laatste sigarenmaker in nederland die nog echt handwerk gebruikt gaat nu ook sluiten!?!
  Vanwege de nieuwe regeldruk en technieken zoals qr code s zijn voortaan verplicht.
  Weer een regel waar de kleine MKB er niet aan kan voldoen, maar de grote wel…
  Geregeld en met dank aan WEF?!?
  Mensen wordt wakker! De wereld zoals wij hem kennen staat onder druk.

 14. Dan moeten jullie eens ballen tonen , als dan een minister wil uit eten met gezin
  Of colega wijs ze de deur niet welkom opflikkeren .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *