Geen widgets gevonden in de zijbalk

De ruzie tussen Thierry Baudet en Henk Otten duurt al ruim anderhalf jaar. Dat blijkt uit gesprekken die Nieuwsuur voerde met bronnen in en rond de top van Forum voor Democratie. De gesprekken en onderbouwende documenten schetsen een beeld van een giftige sfeer in een snel groeiende partij. Bekijk de reconstructie.

Dit is een reportage van: Irene de Kruif.

#Forumvoordemocratie #FVD #ThierryBaudet

20 gedachten over “Reconstructie: de ruzie bij Forum voor Democratie”
 1. Otten is een enge narscist.. en een kinderachtige zelfingenomen jaloers kereltje die een smear campagne is begonnen tegen fvd en Thierry te walgelijk voor woorden.
  En heeft otten de partij proberen te slopen met zijn kleinzielige onprofessionele gedrag. Geloof direct dat hij geld gestolen heeft en is gaan pesten en saborteren..had gelijk al een heel naar gevoel over hem. Blij dat hij weg is. De verrader

 2. Oke maar de partij was vanaf het begin van Baudet… Otten had zich in dienst moeten stellen van de partij en dus van Baudet. los van de meningsverschillen of wie er nou wel of niet gelijk heeft. Er zal van alles zijn gebeurt en het zal van beide kanten niet fair zijn geweest maar dan blijft het nog steeds een feit dat Baudet de leider van de partij is en deze beslissing kan nemen. Dit had natuurlijk beter voorkomen kunnen worden.

 3. ze duiken erop de fvd heeft een akkefietje.
  MAAR ALS DE VVD MAFFIA DE RECHTSGANG BEINVLOEDT OM POLITIEKE TEGENSTANDERS KALT TE STELLEN : HOOR JE NIEUWSUUR NIET.HUICHELAARS.
  Het laatste beetje geloofwaardigheid van de nos down the drain.

 4. Ik had even hoop, dat was een fijn gevoel. Tot deze man (Thierry) zichzelf belachelijk maakte met bepaalde uitspraken…wat een teleurstelling! Deze man gaat uiteindelijk het voorbeeld volgen van zijn rivalen als hij de kans krijgt…..erg jammer 😢

 5. Otten is verleden tijd. Fvd gaat volle Gas door met Thierry! Nieuwsuur is linkse propaganda ik lach om de mensen die denken dat het zo slecht gaat met de partij en die dat ook werkelijk geloven

 6. De ruzie is totaal niet interessant gebeurt echt in iedere partij en zelfs in kwadraat alleen komt de pers dit niet te weten. Waar ik wel ontzettend van baal is dat je als politicus meerdere keren meevliegt met die gladde ondernemers uit de Quote. Vergeet niet dat je dan met tuig zit wat over lijken gaat en dat is not done voor een politicus.

 7. Hoe lang gaan ze dit nog uitmelken?? Als het om de FVD gaat dan kriijg je constant negatieve berichtgeving om die partij maar zolang mogelijk te mogen bashen. Ze hopen allemaal dat de FVD- stemmers af zullen haken..haha….Droom maar lekker verder. ..Ze zullen hier mee doorgaan tot de volgende verkiezingen. Mark my words!

 8. Wat een trieste figuren. Allemaal tweehandsautoverkoper-types die de politiek zijn ingegaan. Schoenmaker blijf bij je lees. Ik heb liever een linkse gutmensch dan deze immorele bende als bestuurders van het land.

 9. Wat een smerigheid wordt hier vertoond. Linkse journalisten (LEES: activisten) ondernemen niet eens een poging objectief te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *