Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #285 van maandag 4 maart is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-04

In de inmiddels 100 dagen durende formatie is de rol van Pieter Omtzigt onder een vergrootglas komen te liggen. Volgens politieke insiders heeft Omtzigt zich tijdens de onderhandelingen regelmatig labiel gedragen met huilbuien, woede-uitbarstingen en onvoorspelbaar gedrag. Dit maakt een formatie met de NSC steeds onwaarschijnlijker, aldus Telegraaf-politiekverslaggever Wouter de Winther.

Desk: Anthony Migchels, Jelena Postuma en Bert Brandsma
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #formatie #omtzigt

10 gedachten over “Rechts kabinet ver weg door “gruwelijke” Omtzigt”
  1. misselijk om te zien hoe de gevestigde partijen een rechts kabinet proberen te torpederen! En dan hoe de media, zoals deze goedkope zender, deze nonsens uitvergroten! Het volk heeft gekozen! We willen Timmermans niet! Forget it! Dan krijg je echt een volksopstand! Het volk is door de vorige kabinetten genoeg geschoffeerd!

  2. Ik volg de politiek al heel erg lang, maar de uitspraken en manier van doen wat Omtzigt tentoon stelt is pure kiezersbedrog en zelfverloochening. Nl heeft duidelijk RECHTS gekozen en daadkracht geëist voor onze problemen.. Pietertje trekt beide niet, huichelaar.

  3. Wilders wil zelf niet, hij verziekt de boel met zijn twitter gedrag en hij kan ook geen ministers leveren. Hij heeft ook geen partij met leden zoals de anderen. Vanwege het onmogelijke verkiezingsprogramma die hij in de koelkast heeft gezet ( dat vinden zijn kiezers blijkbaar prima) en de beledigende uitspraken die hij niet terug wil nemen wil Omtzigt niet met hem op het bordes staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *