Geen widgets gevonden in de zijbalk

De Tweede Kamer ging vandaag in debat over de staat van het onderwijs en de groeiende druk op academici die zich autonoom opstellen binnen het maatschappelijk debat. Wat speelt er zich daadwerkelijk af binnen de muren van universiteiten? We bespreken dit met Raisa Blommestijn.

Bekijk de hele uitzending van maandag 27 juni op onze website:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-27

—-

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

14 gedachten over “Raisa Blommestijn: "Dit leidt tot een angstcultuur en ondermijning van het wetenschappelijk debat"”
 1. Raisa geloof me, dat er heel veel mensen aan jou kant staan💪 en er nog veel meer mensen bij zullen komen. Negeer de “woke” kunstvlees etende azijnpissers gewoon. Die worden nooit wakker. Ik zou wel even op tijd ontstressen, want NL heeft mensen als jullie de komende tijd hard nodig. Bovendien word het een hete herfst.. Mensen steun dit soort zenders en word lid. Heb ik net ook gedaan. Mochten ze in een rechtszaak terechtgekomen met de overheid moeten ze gesteund worden. Er is teveel NOS, RTL en BNR..

 2. Groot respect aan jullie allen en in het bijzondere aan mevr. Mr. Blommestijn en de offers die zij bereid is te brengen, zeker in deze buitengrwone instabiele tijd. De heer Voermans neem ik al tijden niet meer serieus en deze draken van mensen vallen finaal door de mand. De consequenties zullen door de verantwoordelijken moeten worden gedragen. Helaas is er na de 2e wereldoorlog helemaal niet genoeg vervolgd. Dat blijkt alleen al uit dit collectief geheugenverlies. Raisa, je dit hier zooo ontzettend veel goeds mee. Zonder jou denk ik dat er hele volksstammen een stuk meer met hun handen in het haar hadden gezeten als nu het geval. Mijn steun heb je!

 3. Reisa heeft gelijk , maar helaas zijn der nu 2 soorten wetenschappers naar mijn mening de commercieel gerichte wetenschapper ( die je telkens met onzin verhalen op tv ziet ) die zijn der naar mijn mening enkel om de commerciële gang van zaken uit de grote farmaceutische industrie te doen geschieden en je hebt de onafhankelijke vrij van verborgen belangen wetenschapper . De eerste die kun je gewoon negeren, maar de tweede dat is de wetenschapper waar ieder naar zou kunnen luisteren .
  En die tweede wetenschapper is de gene die nu in een hoek word gedreven terwijl die onafhankelijke wetenschapper enkel de feiten en dus de echte cijfers en onderzoeken plegen en naar buiten brengen .
  Is heel erg want dat betekend dat de wetenschap nu in Nederland naar mijn mening niet meer wetenschap is maar meer een ideologie . En daarom moet je de wetenschapper op tv niet meer geloven naar mijn mening .

 4. Dit Creëeren jullie allemaal zelf heb je dat niet door is jullie eigen spiegel niet zichtbaar of ben je zo blind en denk je nog steeds waar je moet VOELEN.
  OOOOH MENSEN WAT LATEN JULLIE WEER JE BEPERKTHEID ZIEN.
  I AM THE 🪞
  ✨✝️❌⚡🤎AE1⚖⚡🐞🐉🐟🌎🙏

 5. 100% gelijk. In festung holland bestaat geen vrijheid. Met de huidige (corrupte) wetten komen we nergens. Koningshuis en ministers dwingen de bevolking om binnenkort het heft in eigen hand te nemen. Ze sturen aan op moord planningen en burgeroorlog. Het gaat gigantisch fout binnenkort. Dictatuur onderdrukking en bestelen van eigen volk!! Bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *