Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/07-04-2022/VPWON_1339243

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

20 gedachten over “PVV'er over inflatie beleid kabinet: “Rutte loopt te sinterklazen in heel Europa" – Ongehoord Nieuws”
 1. RUTTE, zet de nederlanders waar hij pm van is, gewoon voor schut .

  Noem je dat vertrouwen herstellen met de burgers,

  Weg met dit kabinet!

 2. Dom PVV-praat. Als je niets aan klimaat doet, komen de kosten over een aantal jaar al, en zeker over een of twee decennia, keihard en nog veel groter terug. Dat is gewoon keihard bewezen in vele IPCC-rapporten. De PVV wil kennelijk nu vooral geld uitgeven, zodat we in de toekomst helemaal niks meer te makken hebben.

 3. Meneer Van Dijck legt hier een onjuist oorzakelijk verband mbt inflatie
  De dollar is de wereldcurrency. De ECB heeft bijgedrukt omdat Amerika dat heeft gedaan.

  Als de euro te hoog wordt tov de dollar dan wordt wereldwijde handel met Europa te duur. Dus wat moet je dan doen? Bijdrukken.

  En wie is de lul ? De burger,. Wijs naar Amerika. Dit grapje hebben ze in 2008 ook geflikt tijdens de crash van de huizenmarkt.

  Waarom doet Amerika dit? Als ze dit niet doen crashen alle markten en wordt het chaos onder de bevolking met werkloosheid, honger, plunderingen en rellen tot gevolg op zn minst

 4. Wat is er nieuw !!! Dit is al jaren het beleid !!!! En de Nederlanders blijven maar op deze meneer Rutte en zijn coalitie stemmen. Ja !!! Er is maar 1 oplossing beste Nederlanders, Nederland uit de EURO en uit de EU. Het EU project is volledig mislukt.

 5. En het meest frappante is nog dat het probleem van de eigen bevolking heel makkelijk op te lossen is en het levert waarschijnlijk nog geld op ook als we willen.
  En wat nog frappanter is, is dat jullie het allemaal maar gewoon goed vinden. LMAO. ef you, succels.

 6. Mooie uitzending mensen. Ondanks ik gereserveerd kijk en echt wel het eea aan tegenspraak heb te verkondigen, Ben ik blij dat jullie bestaan. Ik hoop dat jullie het balans van deze uitzending vasthouden en voortzetten

 7. Niet klagen want Rutte is een young global leader uit de school van Clausie swaaaab,en die doet wat zijn meester hem opdraagt.

 8. Wordt tijd dat Rutte de dictator er uit getrapt wordt , hoever moet het nog komen deze Nsber is al 10 jaar zo bezig oprotten met deze landverader.

 9. Ik heb als early adapter al 10 jaar door dat de val van het westen een ala sovjet unie val gaat worden .
  Handelaars werden sjachelaars , de ene affaire naar de andere , innovatie stopte en werd vervangen door schouderophalend te doen wat je moest doen .
  Het slachtoffer is altijd schuldig en had beter op moeten Letten, dit is de mainstreem kern die mijn verhaal bewijst .
  Zelfs verkrachting word steeds meer als schuld van het slachtoffer gezien .
  Ik kijk alleen nog naar het oosten , westerse rotzooi hoef ik niet meer als early adapter , de rollen zijn volledig omgedraaid , afgelopen 5 jaar verkopen wij chinese kwaliteit als eigen productie .
  Het enige beetje kwaliteit wat ons nog rest zijn de laatste successen uit het verleden maar zelfs die zijn geen garantie voor de toekomst .
  Ik denk dat democratie , dus niks doen en afwachten, moet verdwijnen en dat we meer het chinese voorbeeld moeten kiezen .
  Met een westerse overheid die streng delegeert hadden de neuzen naar pandemie sneller weer in dezelfde richting kunnen wijzen , nu zitten we met tekorten terwijl China al lang weer op vol vermogen zit .
  Van mij mag de chinese vlag wereldwijd de enige worden .
  De oeigoeren hoeven alleen maar naar Chinees model te leven en ze gaan het goed voor elkaar krijgen .
  Nederland daar en tegen leeft op elkaar vriendelijk bedonderen en nooit verantwoordelijkheid nemen , zonder grenzen , en het slachtoffer is altijd schuldig .
  Deze midaad tegen de mensheid is het nieuwe normaal , volgens mij is China dan een heel stuk beschaafder . lol
  Weg met achterhaald democratie

 10. Rutte en de rest van 't gestoorde kabinet zijn loslopende en levensgevaarlijke gekken die alleen voor zichzelf leven en hun gestoorde ideologieën van een zg. betere wereld. Deze compleet incompetente gasten moeten het veld ruimen in de nederlandse politiek. Korte metten mee maken, want dit gaslighting circus heeft 0,0 nog met democratie te maken.
  Wanneer gaat het parlement hen een onverbiddelijk halt toeroepen?!!

 11. Bullshit het is agenda 2030. Weet Klaas Knot ook wel. You will ohn nothing and Be happy? Digitale euro aankomende winter.

 12. Rutte is ook geen volksvertegenwoordiger want hij werkt voor het buitenland en hij sluist het Nederlands geld weg naar het buiteland. Rutte is een misdadiger maar ja hij bezit het OM en Justitie en de rechterlijke macht en daarom zal hij nooit ter verantwoording geroepen worden voor een onafhankelijke rechter voor de misdaden die hij heeft gepleegd in 12 jaar tijd. Maar hij is niet de enige misdadiger in de regering die aan geld wegsluizen doet. Zo lang de rechterlijke macht corrupt is omdat ze samenwerken met de criminelen van de regering zal Rutte en de rest boven de wet staan. Bijna elke maand is er een affaire en ze komen er elke keer mee weg. Ook door een trucje van kabinet laten vallen en dan zeggen dat was verantwoording nemen haha wat een leugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *