Geen widgets gevonden in de zijbalk

Fragment uit het debat over: Suppletoire begroting van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en van het Nationaal Groeifonds 2024 (wijziging samenhangende met de Voorjaarsnota) en Slotwet en Jaarverslag van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en van het Nationaal Groeifonds 2023. Datum 10 juni 2024

Wilt u dit kanaal steunen? Dan kan via:
https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=VZY6TTT3J2R86

Joris Thijssen van de PvdA lijkt nogal humeurig of met het verkeerde been uit bed gestapt als hij zijn vragen stelt aan Edgar Mulder van de PVV. Zou het hem echt gaan om die fictieve 12 Miljard uit het rapport van de Rabobank, of baalt hij dat de PVV in de regering zit en zijn eigen partij niet?

Door Jeff Kozak

18 gedachten over “PvdA'er Thijssen vol chagrijn tegen Mulder van de PVV over rapport van de Rabobank over 12 Miljard?”
 1. Ondertussen is het onderwijs op een dieptepunt, worden onderzeeboten door Frankrijk gemaakt en zitten we met noemer budget problemen… Waar was PvdA en gl al die jaren?

 2. Bedrijven investeren alleen als er een verwacht rendement is, de subsidies zijn niet meer dan een extra. Over de effectiviteit van de WIR van destijds zijn grote vraagtekens.

 3. Ev wagen kopen van 40k en na 8jr is ding economisch waardeloos, omdat niemand een oude accu wil hebben. Enorme afschrijvingen dus. Daarom 2ehands weinig. WPompen na 15jr ga dat eens vervangen, samen met je inverters, panelen enz. Levensduur is 15jr van electronica. En dan verschrotten? Berg afval wat heel duur te recyclen is, of niet eigenlijk.
  Al die laadpalen, 100duizenden, na 10-15jr de vervang kosten gigantisch. Wind op zee? Kosten over 15-20 jr? Enorm. Onderhoud is ook heel erg duur. Speciaal personeel etc.
  Vandaar dat energie nog nooit zo duur is geweest. Grote oplichting. Kwestie van VOL HET GELD. Waar zitten de winsten? Zoek dat eerst maar eens uit.
  Stadsverwarming, Stoken van afval uit rest van Europa? Dan nog Als ik geen warmte nodig heb, zet ik ding UIT. Die stadsverwarming staat dan nog te fikken. Dat is pas pure oplichting dat niet mooi meer is. Laat die echte cijfers maar eens helemaal zien. Totale levering en opwekking van dat gehele pakket.

 4. Het is PvdAGL die altijd maar de bedrijven met meer lasten opzadeld en nu zeuren over de toekomst van diezelfde bedrijven ๐Ÿ˜‚. Hoe hypocriet kun je zijn…

 5. Wat een linkse praatjes maker Ze hebben al miljarden verspeeld en die moeten betaald woorden aan Brussel de komende jaren De halve gasbel hebben ze . de PVDA aan het buitenland geschonken .Jantje Pronk en meerderen Sinterklazen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *