Geen widgets gevonden in de zijbalk

“Nabeschouwing met Hoop & Humor” vanaf 20:00 uur LIVE op www.blckbx.tv…

Vanavond is er weer een persconferentie over de coronamaatregelen en dus is er ook een nabeschouwing vanuit onze BLCKBX studio. We praten na over de persconferentie met interessante gasten zoals NLP-er Igor van Kaam die op jullie verzoek weer van de partij is. Hij analyseerde de vorige de persco het woordgebruik maar vooral wat er niet gezegd werd en doet dat vanavond weer.

Raisa uit Oostenrijk

Rechtsfiloof Raisa Blommestijn is in Wenen en brengt verslag voor ons uit over de demonstraties en situatie in Oostenrijk.

Society 4.0 & Regio 4.0

Professor Bob de Wit schuift aan. Hij werkt aan een ambitieus project Society 4.0 dat nu handen en voeten krijgt met Regio 4.0 waarin burgers lokaal vorm gaan geven aan hun ideale wereld en Benjamin de Boer schreef er een heuse rock opera over, gebaseerd op de teksten van Professor Bob de Wit.

TikTok

Sara Dol is pas 20 jaar en met stip de grootste TikTokker van NL met ruim 2.6 miljoen volgers maar ze raakte al haar commerciële deals kwijt toen ze zich kritisch uitliet over de corona-maatregelen en ze praat vanavond openhartig over hoe het nu met haar gaat.

Huisarts Felix van der Wissel & TV kok Rene Pluijm

En we hebben Tv dokter Felix van der Wissel. Hij deelt een interessant studie met ons over vaccinatie en een andere tv bekendheid, Rene Pluijm vertelt over zijn bewogen jaar als horeca ondernemer & kok waarbij hij op brute wijze in de boeien werd geslagen door de BOA’s.

Pluijm zette frustratie om in humor en maakte een hilarische videoclip die we uiteraard gaan bekijken.

Kortom, een vol en gevarieerd programma dat je niet mag missen vanavond om 20:00 uur, na de persconferentie op BLCKBX.TV

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

12 gedachten over “PROMO “Nabeschouwing met Hoop & Humor” vanaf 20:00 uur LIVE op www.blckbx.tv…”
 1. Thierry Baudet heeft het kort geding over de vergelijkingen tussen het lot van Joden tijdens de oorlog en ongevaccineerden, verloren. Van de voorzieningenrechter moet hij binnen 48 uur de berichten verwijderen waarin hij ongevaccineerden de nieuwe Joden” noemt en Kamerleden en bewindslieden die het coronabeleid steunen „wegkijkende uitsluiters”, „nieuwe Nazi’s” en „NSB’ers.

  😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

 2. Jullie westerlingen hijgen in elkaars nek en maken elkaars leven moeilijk, hier in het oosten zoepen we, schieten we vuurwerk af en kroepen op de proeme bij een mooi wiggie zonder zak om de lul. En als er eens politie komt met navigatie, dan proosten we. Volgende dag hard werken om het westen van eten te voorzien. Jullie brulapen moeten optiefen in jullie dampende overbevolkte steden…..de natuur pakt terug

 3. Het heeft allemaal geen enkel effect. Preken voor je eigen parochie werkt niet. Hoe en met wie je ook spreekt, de mensheid blijft gewoon lui en bewust onwetend.

 4. De megalomane obsessie om met maatregelen voor bestrijding van een virus dat niet in verhouding is getuigd van hoogmoedswaanzin, en hoogmoed komt voor de val. Deze persconferentie is de ergste vorm van hoogmoedswaanzin dus de val laat niet lang op zich wachten.

 5. De bevolking wordt steeds dikker en maar troep tot zich nemen, een ongezonde levensstijl hebben met

  teveel vet, suiker, zout, kunstmatige toevoegingen, roken, alcohol, drugs, te weinig beweging, hoor je niemand over in de politiek!!

 6. nederlanders geloof geheiligde zo geheten wetgeving en zo geheten regelgeving daarom kan Rutte alles op leggen op zijn Nederlandse volk hoe hij wilt omdat hij is de wet

 7. Het niveau van de persco was betreurenswaardig laag. Er werd geen enkele visie getoond of ook maar iets van een sprankje hoop geboden. Integendeel, Hugo zei dat Corona nóóit meer weg gaat.. Als hij zelf dan maar iig wel weg gaat..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *