Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk livestream via: https://www.youtube.com/watch?v=0SURlPtfT4k

Zondag 3 oktober maken wij een uitgebreide live-registratie van de demonstratie in Amsterdam. Om 14:00 uur gaan we live nadat de stoet al om 13:00 uur is vertrokken voor een route van ca. 5 kilometer. Minimaal twee reporters van ons team zullen onderweg interviews afnemen van deelnemers, afgewisseld met helikopter beelden en presentaties vanuit een hoog punt in de stad. Om 16:00 uur zal de live uitzending eindigen. Dit is tevens de eindtijd van de manifestatie zelf.

Headcounts:

Hans van Tellingen (Strabo) zal met zijn team de verantwoordelijkheid op zich nemen om de “headcounts” te doen, oftewel…zorgvuldig te notuleren hoeveel mensen er zijn komen opdagen. Dit zal gevalideerd worden door een notaris waarna we rond 16:00 uur – als onze uitzending en ook de demo eindigt – de definitieve stand opmaken. Hiermee willen we een einde maken aan de speculaties rondom de opkomst, die keer op keer een grote discrepantie lijkt te hebben met wat de media communiceert en wat de aanwezigen hebben waargenomen.

Disclaimer:

We willen benadrukken dat we geen onderdeel zijn van de organisatie, maar opereren als onafhankelijk en politiek neutraal platform, dat op journalistieke wijze de feitelijke situatie gaat weergeven van wat er plaatsvindt in Amsterdam op 3 oktober a.s.

Route:

Vanaf de Dam gaat de stoet over de Nieuwezijds Voorburgwal richting Amsterdam Centraal om vervolgens via de Haarlemmerhouttuinen het Haarlemmerplein te bereiken. Daar gaat de bocht naar rechts en meteen weer naar links richting de Nassaukade. Bij de eerstvolgende brug keert de groep richting de Marnixstraat, waar – bij de brandweerkazerne – de bocht naar links buigt naar de Rozengracht. Via deze gracht zal de groep in de richting van het eindpunt wandelen en wel de Dam.

Info demo:

Naam demo “Samen voor Nederland”:
Datum: zondag 3 oktober 2021
Plaats: Amsterdam

– 12:00 verzamelen op de Dam
– 13:00 vertrek manifestatie
– 16:00 einde…

Steun BLCKBX:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

29 gedachten over “Promo "Live-registratie Demo 3 oktober", BLCKBX pakt groots uit met diverse reporters en heli…”
 1. Die helicopter heeft inderdaad de aantallen gedownplayed met wat pathetische beelden. En de ingehuurde tellers hebben ook exposed hoe de demo bezocht werd. Weer bakken geld van volgers weg gegooid om tot de conclusie te komen dat de enige groep die de boel voor liegt de wappies zelf zijn. De helikopter beelden kan ik niet meer vinden van die lege straten. Heeft Bill Gates die weggekocht? Hahahahah

 2. Gevaccineerde en ongevaccineerde mogen samen in de sauna naast elkaar zitten, maar samen naast elkaar in het restaurant van de sauna is verboden, terwijl je in het restaurant veel verder uit elkaar zit.
  Hoe gek moet het voor de mensen nog worden voor ze inzien wat er gaande is.

 3. We leven al in een dictatuur, reken erop, het touw wordt steeds nauwer om onze nek getrokken. Justitie, Politie en leger hebben gekozen, en dus niet voor ons!

 4. Succes met jullie missie, moge de waarheid zegevieren💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

 5. Ik zie helaas geen kans om lijfelijk
  aanwezig te zijn in A'dam,maar wél
  in de geest en mijn hart gaat naar
  jullie uit!
  Proberen we ijzer met handen te
  breken?Misschien.Maar geloof kan
  bergen verzetten en hoor de uitroep
  van Provo (die ooit in feite óók al
  voornamelijk tegen de mainstream en de autoriteiten vocht) :KLAAS
  KOMT! dwz.,als de nood het hoogst
  is,gebeurt er iets onverwachts wat
  het tij kan doen keren.Doe en geloof,
  verlies niet het vertrouwen.

 6. Het hele idee om met een helikopter te gaan vliegen, om zo alle mensen te tellen is een geweldig idee.

  Flavio Pasquino. JE BENT EEN HELD!!

 7. Flavio en team, heel veel succes morgen! Echt geweldig dat jullie zoveel moeite doen…diep respect en heel veel dank! Ook dank aan iedereen die dit mogelijk maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *