Geen widgets gevonden in de zijbalk

De afgelopen maanden regent het klachten over beddenwinkel Beddenplein. Heb bedrijf komt levertijden niet na, en van geannuleerde bestellingen wordt de aanbetaling niet terugbetaald. Gedupeerden Carla en Tamara hebben in oktober 2023 een boxspring besteld, maar van leveren komt het niet. Ook de Consumentenbond waarschuwt voor Beddenplein. Wat is er bij het bedrijf aan de hand? En wat kunnen gedupeerde consumenten doen?

Lees hier meer: https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/problemen-bij-beddenplein-ontevreden-klanten-en-veel-klachten

14 gedachten over “Problemen bij Beddenplein: ontevreden klanten en veel klachten”
  1. Goh kassa zou het eens over de waterkwaliteit hebben: NHNieuws gister: 'Bedrijven lozen op grote schaal giftige stoffen via de riolering' want ze handhaven niet. Komt goed hoor. Hou die kop maar in het zand.

  2. altijd gesjoemel met die beddenzaken is altijd al zo geweest, ik lig op een bed van beddenmarkt, die is begin 2000's failliet gegaan omdat ze slechte kwaliteit leverde, het bed ziet er mooi eiken uit maar alles wat slijt is van meubelplaat gemaakt… oplichters eerste klas, allemaal.

  3. Leuke en informatieve filmpjes. Ik bekijk ze allemaal. Stem verloren, blijf dan maar thuis of een stand in. Dit was gewoon irritant om aan te horen.

  4. Ik blijf me altijd verbazen over hoe weinig research mensen doen naar een bedrijf voordat ze zo'n grote aankoop gaan doen. Met een paar kliks zie je dat klachten over dit bedrijf al maanden terug gaan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *