Geen widgets gevonden in de zijbalk

Politie pakt tegen-demonstranten wel aan en klimaat-activisten niet!

26 gedachten over “Politie pakt tegen-demonstranten wel aan en klimaat-activisten niet!”
 1. Nou Kafka de politie heeft het ineens wel bij je gedaan hè. Ja je moet af en toe weer iemand anders uitzoeken om je domme volgelingen tevreden te houden.
  En jij wil natuurlijk wat centjes bij elkaar sprokkelen. Bah!

 2. "Via het middel van steeds effectievere methodes van geestelijke manipulatie, zullen democratieën essentieel veranderen…..

  Al de traditionele termen en holle slogans zullen exact hetzelfde blijven, zoals in 'de goede oude tijd'.

  'Democratie en Vrijheid' zullen hèt thema blijven van elke radio/tv-uitzending of redactionele uiting…..

  Ondertussen zullen de regerende oligarchie en haar goed getrainde elite-soldaten, politiemensen, illusie-fabrikanten en geestelijke manipulatoren, de show orkestreren zoals zij dat willen."

  Auteur;
  Aldous Huxley
  1894-1964

 3. Dus ze laten die klimaatterroristen bewust hun gang gaan? Dan weet je hoe het zit toch?? Je zal maar politie agent zijn 🤮

 4. het mooie zou zijn als al die anti klimaatextremisten, dus deze mensen , op de A12 zouden gaan zitten en kijken wat er dan gebeurt, wat zou de politie dan doen, de burgemeester dan doen?? zouden ze dan ook met een kar met wielen de demonstranten afvoeren? een waterkanon met slappe sproeier laten komen? er gewoon gaan staan en kijken??

 5. Politie verhindert dat deze mensen bij XR mensen kunnen komen. Waarom kunnen ze XR mensen dan niet verhinderen dat ze op de A12 komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *