Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #288 van woensdag 13 maart is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-13

Zes man politie aan de deur na een satirische video over de burgemeester. Het overkwam cabaretier Hans Teeuwen eergisteren in Amsterdam. Acteur en Theatermaker George van Houts duidt vanavond deze opmerkelijke gang van zaken.

Desk: Wesley Feijth, George van Houts en Joost Niemöller
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

23 gedachten over “Politie-inval bij Hans Teeuwen na persiflage Femke Halsema”
  1. Zes man voor een caberatier? Wat een watjes. Maar als er bij mij in de wijk iets gebeurt dan duurt het minimaal 15 min. Terwijl het politie bureau 5 minuten fietsen is.

  2. Typisch.. de vrouw die krachtig vrouwenschap zo zit te verkonsigen, laat nu zien hoe onzeker en onweerbaar ze is.
    Puik werk badmuts

  3. Ik denk dat het ging om dat er een pistool lag, bnner met wapen. Daarom rukt wss de politie in, het zijn geen professionele skits. Met aamgiftes klopt maar zodra er bewijs is van dat iemand wapens heeft treed de politie wel snel op althans hier. Maar blckbx en andere media smullen hier natuurlijk van, het echte probleem word niet over gesproken.

  4. Beste Hans T. en ook George v H. , ga even een jaartje wat anders doen. Is een advies. Weer fijn evenwichtig en rustig worden. En weer fijn relaxed kunnen spreken.

  5. Natuurlijk wisten ze dat het luchtpitool was, maar dit is hoe de dictatuur en totalitaire trekkjes in Nederland steeds meer ingrijpen in gewone leven.

  6. Hmm, jullie beweren dat Halsema die agenten heeft gestuurd om Hans te intimideren…..maar wie had kunnen voorspellen dat Hans zijn vriendin dit allemaal zou filmen? Als Halsema daadwerkelijk Teeuwen wilde pesten waarom zou ze 6 agenten eropaf sturen terwijl ze in principe geen idee heeft dat er iemand zou zijn om het te filmen? Want als dit niet op beeld had gestaan was het nooit zo groot in het nieuws geweest. Denk daar maar over na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *