Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de uitzending via: https://www.blckbx.tv/videos/escalatie

De combinatie van polarisatie, bezorgdheid, agitatie tegen de gene die het gedaan hebben en de beschuldiging in spiegelbeeld, zijn allemaal te vergelijken met het opsteken van een sigaretje in een opslagplaats van dynamiet” opent Emeritus Hoogleraar in de mensenrechten Professor Dr. Cees Hamelink zijn allernieuwste column waarin hij het mechanisme van de “escalatie-ladder” feilloos toelicht. “Je weet niet precies wanneer het gaat ontploffen, maar dat het gaat ontploffen is een zekerheid”.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

12 gedachten over ““Polarisatie is altijd het begin” Prof. Cees Hamelink over het mechanisme van de escalatie-ladder”
  1. Polarisatie, dat deed Hitler ook. En hoeze mag je WOII dan niet vergelijken met wat er nu gebeurd? De weg er naar toe is gelijk! De Duitsers kregen toen een gratis radio, alleen echter met 1 kanaal! Het propaganda kanaal! Nu, zie je ook niet anders in de media! Eenzijdig en kritische vragen en andere wetenschappers mogen niet aan het woord! Fascisme en dictatuur!

  2. Gezondheid en Corona allemaal flauwekul. De consumptie moet naar beneden voor het Milieu. Daarom moet de economie kapot en moeten we allemaal aan de bedelstaf. We mogen niets meer hebben zoals aangegeven door het WEF. Wat het allemaal zo erg maakt, is dat onze overheid het stiekem doet met een stiekeme agenda zonder dat we daar inspraak in krijgen. Poetin zou het niet anders doen. ik ben 66 jaar en het zal mijn tijd wel duren, maar de jongere generaties gaan dit in de volle omvang ervaren straks.

  3. Of je zou kunnen zeggen… wat Thierry Baudet tweette was helemaal waar, en alleen de fools en de ontkenners hebben daar moeite mee.

  4. De boodschap van Xerxes aan Leonidas was earth and water. Dat was the great reset, you will own nothing and be happy – modern slavery. De geschiedenis herhaalt zich…..

  5. iemand die te pas en te onpas het joodse bedrog ter sprake brengt die deugd niet
    een hoogleraar is een titel die ze geven als je in het hokje past ,voor de rest hoef je niks te kunnen dat is al meer dan 75 jaar
    dat ze hun misdaden wegmoffelen onder de grootste leugen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *