Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #284 van vrijdag 1 maart is ook te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-01

De Russische president Vladimir Poetin waarschuwde eergisteren voor een nucleair conflict tijdens zijn jaarlijkse ‘State of the Nation’. Blckbx-journalist David Boerstra stond stil bij deze toespraak en de geopolitieke ontwikkelingen.

Desk: directeur New Motherhood of Beings en ondernemer Jan Cees Vogelaar, partijleider Libertaire Partij Tom van Lamoen en blckbx-journalist David Boerstra
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

12 gedachten over “Poetin waarschuwt NAVO voor riskeren kernoorlog: 'mijn wapens kunnen jullie ook raken'”
  1. Het zijn gewoon allemaal geldwolven en macht hebbers willen alles maar hebben hebben en baas spelen over iedereen . Het zijn van die kleine kinderen die niet kunnen delen of samen kunnen spelen in een zandbak.

  2. Dit is niet zomaar strategie van Rusland, maar ze worden bedreigd in hun bestaan als natie! Ze staan aan hun grenzen en dreigen met het vernietigen van doelen in Rusland met lange afstandsraketten. Dan is het toch volstrekt begrijpelijk dat Poetin zegt, zijn jullie vergeten dat we kernwapens hebben? En die zullen we gebruiken als het bestaan van onze staat op het spel staat.

  3. Ik ben voor zo’n beweging en denk dat het 5 voor 12 is. Anders zullen wij spijt krijgen waarom hebben wij niks gedaan.

  4. Nucleaire dreiging blijft dreiging! Gebruik hiervan is ook het einde van Rusland..dat weet Putin ook..dus geen aandacht besteden aan dit wapengekletter..maar wel alert blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *