Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit Debat over de toespraak van de Oekraïense president Zelensky (deel III)
31 maart 2022

Laatste deel van dit debat waarin nogal wat verwijten zaten.

21 gedachten over “Ploumen verwijt Hoekstra veel te traag gehandeld te hebben in het aanpakken van rijke Oligarchen”
 1. Dit kabinet is laks alles wordt uitgesteld wordt op de lange baan geschoven en lullen alles bij elkaar
  Maar waar ze vooral mee bezig zijn is De portemonnee

 2. Dezelfde misleidende en zinloze discussie in de tweede kamer als het vermeende trage handelen van kabinet Rutte 3 en 4 in de coronacrisis.
  Het verwijd v.h. vermeende trage handelen door fake oppositepartijen ( Ploumen is WEF lid , Klaver idem ) is de manier v.h. kabinet en haar vazallen om de handen in onschuld te kunnen wassen..
  Er wordt dan de suggestie gewekt dat ze achter de feiten aanliepen terwijl ze in werkelijkheid de feiten heimelijk hebben gecreërd c.q. in de hand hebben gewerkt..

 3. Blij met de vraag .haha .want we zijn al heel lang erg goed bezig we hebben al veel gedaan MAAR we moeten het meeste nog gaan doen

 4. Ho als Ploumen iets langszaam vind gaan dan zal er wel een kern van waarheid in zitten, die vrouw heeft een uitstraling van een luiaard gekruisd met een schildpad.

 5. Ik weet het niet. Maar ik denk dat het bewust vertraagd is. Waarschijnlijk heeft dat een reden. Vaak is die reden 💸💰 Geld. Misschien zijn er Advocaten van die Rijke Russen, die met geld gezwaaid hebben. Bijna iedereen gaat door de knieën voor véél 💰💸 Geld. Misschien ook wel mensen die in de politiek zitten. Het fijne zullen we er nooit van weten. Maar als ik dit zo zie, schaam ik me toch wel dat ik Nederlander ben.

 6. Door de nieuwe meesterzet van Poetin gaan de sancties niet echt werken. Betaal gas en olie in je eigen munt maar wel direct aan de bank in Rusland die het direct omzet in roebels. Aan de zijde van Poetin geen enkele contractbreuk, aan de zijde van het westen wel als ze hier geen gehoor aan geven. In werkelijkheid is Europa zichzelf aan het vernietigen uit naam van Amerika. Voor het spel dat de politiek speelt, draaien financieel alle burgers op. Over hoe belachelijk de zaken ervoor liggen in deze oorlog moet de lezer zelf bepalen. En voor de politiek, ga gerust van het Russische gas af, Amerika vult hiermee flink zijn zakken en wij mogen dit spelletje betalen.

 7. "Staatsvrouw Ploumen … 🤪!"
  Huilstruikverhalen over oude vrouwtjes met zeven tapijten op de vloer wegens energiearmoede en bij Kamermoties tegen compensatievoorstellen stemmen … oftewel: Ploumen en de kuikentjes-nooitgedacht …
  Partij vd "Arbeider", nog zo'n woke-WEF-lhbti leugen …

 8. Jullie zijn iedergeval allemaal moordenaars criminelen tirannen onderdrukkers en vergeet vooral jullie wreedheid in Irak Afghanistan pakistaan Somalië niet.

  Jullie zijn ook geen lieverdjes vergeet niet toen jullie Irak beschuldigde van het bezit van massavernietigingswapens, en na de invasie, moord, brandstichting en genocide van het Iraakse volk en het ophangen van zijn legitieme president, werd het Amerika duidelijk dat het een fout van de inlichtingendienst was, maar Irak heeft de prijs betaald

 9. Symboolpolitiek, gaat helemaal nergens over… Dat stomme wijf Ploumen met haar Oekraine lintje. Echt dat mens kun je net zoals de rest van die poppenkast niet meer serieus nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *