Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ploumen besluit te stoppen, op dezelfde dag dat Kaag besluit te blijven.
Wie heeft er nu ergere schandalen aan de broek, dan wel rok hangen?

Uit: Afscheid van het lid Ploumen (PvdA)
21 april 2022
Mededelingen

20 gedachten over “Ploumen (PVDA) stapt op. Bergkamp moet haar afscheidsbrief voorlezen. = Ploumen integerder dan Kaag?”
 1. Toch weer haar stem kwijt? Ploumen klonk vaak alsof ze net een hap glas had ingeslikt, een beetje logopedie was op z'n plaats geweest. Maar goed, nou hoeft het niet meer.

 2. Ploumen is al 59 jaar ,dan is het tijd om met pensioen te gaan. Zal even wennen zijn want wij oudjes gaan er qua inkomen steeds verder op achteruit.

 3. Wat een leuke (dus niet, althans de meeste) reacties. Ze neemt een besluit om terug te treden omdat ze zichzelf niet de juiste leider van de PvdA vindt. Dat is knap en toont een stukje zelfreflectie. En ja, ik denk inderdaad dat ze een hele goede burgemeester zou kunnen zijn (als ze dat zelf wilt natuurlijk) Een mooi mens.

 4. Nijboer….Nijboer…..Nijboer……..
  Henkie zet hem op, grijp je kans.
  Je moet wel de failliete boedel overnemen.
  Nog 3 jaar en dan is het definitief einde oefening voor links.

 5. Ze had al niet veel in haar mars, maar niet eens in staat zijn je eigen afscheidsbrief voor te lezen, dat is toch wel èrg zwak! Ik heb het idee, dat ze hem niet eens zelf heeft geschreven!
  Wie is de volgende nietsnut die in de banencarrousel kan stappen?

 6. 🇷🇺🇺🇦⚡ Het Russische leger ontdekte het hoofdkwartier van de Oekraïense terroristische militanten in de Cherson-school

  Begrepen? Op school.

 7. Katrijn neemt afscheid van de Poppenkast in Den Haag, en gaat richting Circus Schwab.
  Jan Klaassen blijft verbijsterd achter.

 8. ik herinner mij de afscheidsbrief van Theo Hiddema destijds voorgedragen door Arib Khadija, wat een enorm verschil alweer.. U wordt gemist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *