Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #314 maandag 20 mei 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-05-20

Ronald Plasterk heeft zich teruggetrokken als premiers kandidaat na een mediaoffensief dat volgens hem onterecht zijn integriteit zou hebben aangetast. Nu hij zich heeft teruggetrokken, moet verkiezingswinnaar Geert Wilders op zoek naar een nieuwe kandidaat. We bespraken de situatie met FvD-voorman Thierry Baudet.

Desk: fractievoorzitter FVD Thierry Baudet, auteur en journalist Joost Niemöller, en auteur en journalist Ab Gietelink

Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #Media #Premier #PVV #plasterk

29 gedachten over “Plasterk “niet beschikbaar” meer als premier na mediastorm | Wie volgt?”
 1. Zou wel dieper in de achtergrond willen duiken van die persoon die dit aanhangig heeft gemaakt. Door wie wordt deze persoon aangestuurd/betaald etc. etc.

 2. De lange arm van het WEF doet zijn werk, Wilders heeft zeer veel water bij de wijn gedaan om Omtzigt tegemoet te komen zijn partij bestaat uit veel WEF aanhangers net als de VVD Ook aan WEF agenda 20/30 word niet getoornd ook hier heeft Wilders ingeleverd.

 3. Als kWilders was vroeg ik Joost Eertmans als mp-kandidaat onvoorwwarde dat hij het Wilders programma uitvo🎉ert

 4. De Link(s)e kliek trekt zich niets aan van de verkiezingsuitslag, frustreert een nieuwe rechtser Kabinet zoveel mogelijk en Regeert ondertussen "gewoon" door. Het zijn in de kern FASCISTEN !

 5. WORDEN WE AL EENS WAKKER, EIGENWIJZE NEDERLANDERS? WAT MOER ER NOG MEER GEBEUREN? Want de HEER, de enige GOD die het universum met de aarde en het uiterst complexe leven daarin heeft gemaakt, heeft een twist met u, met de inwoners van dit land, omdat er geen trouw, en geen weldadigheid, en geen kennis van God meer is in het land; maar wel: rebellie, liegen, stelen, vloeken, geweld, haten, jaloers zijn, overspel doen, ongewenste zwangerschappen door losbandig gedrag, en echtscheidingen. En nu Pedofilie en travestieten “onderwijs” op KLEUTERSCHOLEN!!! En Nederlanders blijven zondigen: bloedschuld volgt op bloedschuld (abortus: 30.000 baby’s per jaar worden in Nederland vermoord !) . Deze SLECHTE regering is een afspiegeling van dit SLECHTE volk. Dit is niet wat u wil lezen of horen, maar het is de waarheid. KEER DAN TOCH AUB TERUG NAAR DE GOD VAN UW VOORVADEREN – NAAR JEZUS CHRISTUS – EN ZONDIG NIET MEER. DAN ZAL HIJ EEN GOEDE KEER BRENGEN IN UW LOT EN VAN ONS LAND ! Zo niet, dan word de corruptie en dictatuur – per dag – erger. En vandaag werd het nog WEER erger omdat u nog steeds niet wil luisteren ! Als u zich niet wil bekeren zal u een verschrikkelijke tijd moeten meemaken hier in Nederland – daarbij vergeleken zijn de verschrikkingen van de 2e wereldoorlog slechts een picknick.

 6. Bosma for president?

  Of een andere nuchtere ex-PvdA coryfee. Al is het alleen maar om Timmermans te narren.
  Van de linkse VVD tak hoef je i.i.g. niets te verwachten. Onlangs Weissglas bij BNR gehoord. Werkelijk hemeltergend.
  Denk ook dat Yesilguz ontzettend graag wilt, maar intern bij de VVD tegen onevenredig zware weerstand aanloopt. Een WEF dingetje?

 7. Wel appert dat er een verdacht gemaakt word door extreem links terwijl hun extreem linkse minister president Rutte afgelopen jaren alles gedaan heeft wat strafbaar en slecht voor de bevolking is

 8. En de volgende kandidaat wordt ook de nek omgedraaid door onze extreem linkse media . En dit blijft zo doorgaan let maar op .

 9. EU verkiezingen ga ik voor FVD. En blijven ze de de PVV saboterendan ga ik zoals meerdere die dit zeggen. FVD stemmen in 2027…

 10. We leren nog steeds niets van de geschiedenis. Het is zo simpel: meerderheid heeft gestemd op partij van Wilders… Wilders wordt het. Punt. Volk heeft gekozen, het volk is gevraagd en heeft gestemd. Hoe kan het überhaupt een discussie zijn dan?

 11. Baudet snapt er geen fluit van !
  Toen Jesse Klaver FVD beschuldigde van ''betaald door de russen'' is een voorbeeld wat Andreas Kinneging bedoelde om iemand voor de rechter te kunnen slepen vanwege desinfo/smaad en laster die men verspreid en welk ook doodleuk door de MSM word overgenomen om diegene FVD in deze te kunnen beschadigen!

 12. De VVD en het NSC offeren niemand, dat doet Wilders .
  Baudet zegt het precies verkeerd om.
  Maar dat zijn we van hem gewend.

 13. Kan mark nog wel naar de navo nu, of is die nu te laat beschikbaar nu die langer demissionair president is? Ik denk dat dit expres zo gelopen is om te voorkomen dat rutte de navo in verdwijnt. April is om de hoek en verwacht niet dat ze in een maand een presidents kandidaat hebben gevonden😅

 14. Ik zou zeggen, kom massaal op voor Plasterk en Wilders en laat links helemaal links liggen! Straf dit af om voor nieuwe verkiezingen te kiezen. Dan zullen de linkse partijen gedegradeerd worden tot niets zeggende partijen! Nederlanders we moeten af van die afschuwelijke linkse partijen die de burgers kompleet uitkleden en Nederland langzaam kapot maken inclusief zijn burgers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *