Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #227 van vrijdag 6 oktober 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-06

Er worden mogelijk eilanden in het IJsselmeer aangelegd voor miljoenen zonnepanelen. Welke belangen spelen hierbij een rol?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

13 gedachten over “Plan voor twee- en een half miljoen drijvende zonnepanelen in het IJsselmeer”
 1. Oke dus ik moet straks gaan betalen omdat je panelen op mn dak hebt. Echter deze partijen gaan er wel gewoon geld aan verdienen.
  Hoe kan dat.

 2. Waar zijn de groenlinksen en de dierenpartixj / demonstranten nu? Milieu vervuiling. Bayer werkt toch samen of heeft Monsanto overgenomen? Heeft dus niets met milieu te maken. Dat gaat dus ook betekenen dat de stranden vol gaan liggen met bv oa potvissen ivm desoriëntatie door geluid vervuiling , erg zielig en wreed, maar ach wat maakt het uit he !

 3. Het is een witwas operatie om geld van de burger naar het bedrijfsleven te sluizen. De "laagjes" ondernemerschap die tussen overheid en consument zitten, zijn nodig om slecht beleid bij de burger door de strot te dwingen. Inspraak is schijn, het is allemaal allang besloten, alleen nog even het "democratische schaamlapje voorhangen". In Nederland is ondernemerschap schaars. Het is verworden tot subsidies van de overheid opslurpen. De overheid steelt het geld van de burger door steeds toenemende belastingdruk. BTW richting 0%, graag.

 4. Mooie uiteenzetting, let wel even op dat je geen contact gegevens van die gezichten plaatst, want je wil niet dat een stortvloer aan spam (of erger) bij die mensen binnen komt vanwege een uitzending bij BB.

 5. Een korte blik op de site van de RES geeft weer dat dit zoals gebruikelijk een uiterst links rascistische club is. 100% aan blanken wat er op hun frontpagina te vinden is. Het feit dat je een bedrijf runt met louter en alleen blanken geeft aan dat we hier met Demagogie66 te maken hebben. Tevens is het blijkbaar wel een buitenlands bedrijf want de pagina die ik vond was in het engels.
  Bureau Waardenburg ook maar even gekeken, nog meer blanken blanken en nog eens blanken. Het is godnondeju onmogelijk om een bedrijf te runnen met zoveel niet buitenlanders in dit land, maar hun krijgen het voor elkaar!!

 6. 11 12 NOVEMBER LONDON Keshe Plasma Technology PRESENTATION free energy medbeds replicators teleportations anti gravity spacetravel

 7. Het was simpelweg beter een nieuwe kerncentrale te bouwen, net al in Frankrijk, nu kojken we tegen die lelijke molens en glazen weilanden aan, om te kotsen

 8. Achachach ziekelijke gestoorden geesten met waanideeën..straks hebben we allemaal gasfles in huis..voor koken of warm houden van je huizen enzenz..al bouwen ze heeel nederland helemaal vol..geen zon geen energie..één groot kartelvorming en anders niks is het..die mensen mogen ze van mij part ook tegen de muur aan zetten zonder pardon want ik kots ze nou al uit..ze zijn god niet he..het zijn opstrijkers van de poen deze gehersenspoelde staatmongolen homo's

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *