Geen widgets gevonden in de zijbalk

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal. YT heeft ooit in 2011 gevraagd of ze advertenties bij de video’s van dit kanaal mocht plaatsen. Men heeft bij YT onverwacht en eenzijdig besloten dit per 23 juni 2022 te beëindigen.
Helaas kan dit kanaal daarom alleen nog maar actief en up-to-date verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig heel behoorlijk op wordt gereageerd. Dat geeft de burger moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Uit debat over Stikstofbeleid.23 juni 2022.

25 gedachten over “Pieter Omtzigt zwaar teleurgesteld in antwoorden Ministers van de Wal en Staghouwer”
 1. Het is te triest voor woorden maar omtzigt is nog done in de tweede kamer net zoals vd plas.laat deze twee giganten een partij oprichten…dan komt er weer rust en gerechtigheid in Nederland.hoe gaan we dit regelen,,vraag aan alle lezers van dit commentaar,,

 2. Omtzicht heeft kritische en scherpen uitspraken maar let ff op als hij stemd. Dan is hij het mij te vaak een met het kabinet!

 3. Omdat Nederland de hoofdstad van Europa moet worden als het aan het WEF ligt… en Rutte en consorten graag het beste jongetje uit de klas willen zijn. Alles stik en chaos, dan de One World Order een feit worden… agenda 20-30.

 4. Nee Omzigt die miljarden worden niet gebruikt om de boeren te helpen. Die worden gebruikt om boeren die niet anders kunnen uit te kopen.
  En dan mogen de vriendjes van Rutte er huizen op bouwen en dan duur door verkopen aan de Nederlanders.
  En dan word het eten duurder voor de Nederlander want het eten moet uit het buitenland gehaald worden. Door stikstof creërende boten en vrachtwagens. Maar dan is het stikstof probleem opeens opgelost.

 5. Boer Frans (De Lutte – wat een strijd (Fr.)) heeft groot gelijk. "Geen meter in geen 300 jaar!" Daar gaat het om, om de meters grond. Geld is over een tijdje geen 'cent' meer waard, maar grond is goud (vooral als er asperges op staan). Die grond willen de aller rijksten dus ook nog in hun bezit! En wees eerlijk: welke boer zou niet liever 30 dan 300 koeien hebben en ze op een fatsoenlijke manier (menselijk durf ik hier niet te schrijven omdat je ziet wat de ene 'mens' de andere aandoet) te behandelen en zelfs lief (ja!) te hebben.

 6. Het binnenhof is de meest vervuilde grond in Nederland..

  Hoop dat het volk het snel saneren met eerlijke verkiezingen

 7. 1. Stoppen met alle voorbereidingen rondom dat vliegveld in Lelystad
  2. (Gedeeltelijk) exportverbod van voedsel, grondstoffen en drinkwater. Als 80% van de boeren moet stoppen moeten we zorgen dat de boeren die er nog zijn ook daadwerkelijk voor het Nederlandse volk werken en niet voor het buitenland.
  3. Een eerlijke prijs voor de boeren én de consument. Een maximumwinst op Nederlandse landbouwproducten door supermarkten.
  4. Simpel maar zo effectief, meer bomen en planten. Meer bomen en planten = minder stikstof
  5. Mensen stoten veel stikstof uit dus zorg ervoor dat de populatie niet te snel groeit. Minder mensen = minder stikstof.
  6. Minstens één of twee keer per maand een update met een vaste Kamercommissie, de Minister van Stikstof en alle belangrijke organisaties over stikstofmetingen, de kosten en alle mogelijke andere belanghebbenden. Dit gaat tientallen miljarden kosten, we moeten net als bij COVID constant in de gaten kunnen houden wat ze daar in Den Haag uitspoken.

 8. Hij begrijpt er niks van. Er is geen stikstof probleem maar een landroof probleem. Als je een beetje meesukkelt in het leven, begrijp je niks van de grote problemen van de boeren en burgers. Want er praat een groep over stikstof. En er zegt een groep heel andere dingen, namelijk dat de regering liegt en bedriegt en zijn eigen volk verraadt. Dat laatste is natuurlijk niet zo, dus wordt er gestreden over een stikstof probleem.

 9. deze man heeft wel 18 jaar met het cda meegedaan en meegestemd, en is nu opeens overal ontstemd over, of is hij een 2e van der Plas pion?

 10. Weer een hoop bla,bla wat niets doet. Graag alle wef-leden tijdens het nos-journaal even laten zien en hun agenda presenteren. En dat heeft 0,0 met gezondheid, welvaart, milieu of levensgeluk te maken. Maar alles met macht van de elite. Om met de woorden van de rechterhand van klaus Schwab, ursula von der Leyden te spreken; we are right on schedule and everything is going according plan, herr Klaus.

 11. Gewoon het spel meespelen in plaats van resoluut afwijzen, en je help daardoor gewoon mee om de boeren kapot te krijgen. Het is een verzonnen probleem, met het risico straks geen voedsel uit eigen land meer te kunnen krijgen. Afhankelijk van het buitenland, nu zoals met Rusland(gas/olie), zou men toch beter moeten weten!

 12. Ook Omtzigt gaat uiteindelijk gewoon braaf mee met deze krankzinnigheid. Net zoals tijdens de lockdown crisis weigert hij het grote plaatje te zien. Blaffen op de details, maar de grote misdaad niet onder ogen willen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *