Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat: Hersteloperatie kinderopvangtoeslag
14 juni 2022
Plenair debat

Inbreng Pieter Omtzigt

16 gedachten over “Pieter Omtzigt witheet omdat de belastingdienst al jaren minstens 13 wetten stelselmatig overtreedt”
 1. Wie heeft er een contract afgesloten met BV Nederland? Hoeveel onderdelen staan er ingeschreven in de Kamer van Koophandel?
  Rutte voor BV Nederland. En justitie? en de Gemeentes? en de Politie? En de medische wereld? Ik heb met Niemand een contract, waarom dan belasting en boetes betalen? Ik ben niet overeengekomen dat ik geen 130 mag rijden op een snelweg. Of welke weg dan ook.

 2. O.a Jij OmTzigT bent hier hoofdverantwoordelijk , en die Wilders jullie hebben hier aan bijgedragen, openbaar maken de NAMEN van die "ambtenaren" noem naam en toenaam van het ambtelijk gespuis in het corrupte huis van jullie, DAT IS EEN VAN DE OPLOSSING

  Ps hoe is het met jou BRUDER?

 3. Wat ik zo raar vind is dat Pieter nog altijd mee stemd met het kartel? Heel goed waar hij voor opkomt maar dit schiet zo niet op dan. Mona had haar zetel mee moeten nemen naar Pieter vorig jaar dan was het KARTEL vleugellam geweest. Wat speelt hier?

 4. Vroeger werd dan de desbetreffende minister wegens wangedrag ontslagen. Omtzigt is zijn premierschap aan het voorbereiden.

 5. Het wordt eindelijk voor meer mensen duidelijk wat voor een corrupte teringzooi deze regering en dus ook de belastingsdienst is. Iedereen die zn hoofd eenbeetje gebruikt wist dit allang. Maar nu wordt precies duidelijk hoe en wat dankzij Omtzigt. Wat een held dat hij dit in zn eentje aangaat. Tegen zo een groot, machtig corrupt systeem dat zichzelf voedt met macht. Fijn dat het duidelijk is hoeveel wetten de BS overtreedt en overtreden heeft. Maar de gevolgen voor al die ambtenaren?

 6. Helaas wordt deze Motie waarschijnlijk ook weggestemd, want heel veel Kamerleden zijn BEESTEN die de dichtgetimmerde besluiten van Rutten die besloten zijn in de ACHTERKAMERTJES POLITIEK moeten beschermen omdat dat nou eenmaal is afgesproken in die ACHTERKAMERTJES POLITIEK! NEDERLAND WORDT WAKKER!!!

 7. Het doet mij goed om mensen met fatsoen, normen en waarden in Den Haag aan de gang te zien. Omtzigt is daar een goed voorbeeld van en er zijn nog wel meer politici die dit hebben. Moet er maar niet aan denken dat Rutte en Kaag echt ongestoord hun gang zouden kunnen gaan.

 8. wanneer komen ze er achter dat dit geen democratie is
  de Geuzen kregen de spanjaarde het land uit dit op ruimen moet een makie zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *