Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het RIVM denkt op de Waddeneilanden 70 – 95% reductie toe te passen, maar dat kan helemaal niet, omdat daar nauwelijks veeteelt is en al helemaal geen autoverkeer.
Kan het alleen als je defensie gaat verbieden daar gevechtsoefeningen te doen of zo?
Maar de kaart gaat uitsluitend over agrariërs…….?

Uit: Debat over het stikstofbeleid 23 juni 2022.

26 gedachten over “Pieter Omtzigt toont aan dat van de kaart van het RIVM geen hout klopt.! Waddeneilanden 95% reductie”
  1. Zetels inleveren en functie elders! Er zijn vast nog wel doodgravers die in personele problemen zitten en met corona oversterfte te kampen hebben toch??

  2. Tijd voor een preventieve ruim actie?? Onder parlementariërs?? Je zou het kunnen zien als een flink deel van de OPLOSSING!?

  3. op de richtinggevende emissiereductiedoelstellingen per gebied kaart hebben ze de vertikale kleur tabel verkeerd om op papier staan, groen boven blauw en dan wit onder aan, en wat mij opvalt is dat de donker groene, licht groene gebieden nu juist de bebosde gebieden zijn, de grijs rood en geel juist overgangs gebieden zijn en de laaste 3 blauwe kleuren agrarische sectoren/gebieden zijn en en wit bewoonde volgebouwde steden/dorpengebieden zijn, maar paars vind ik niet terug in de tabel, laat dat nu zware industrieele gebieden zijn.
    Of willen ze de gehele bossen als de veluwede, bossen tussen steenwijk en amersfoort wegkappen of zo, en alle ander groene gebieden??? dan kan ik je verzekeren dat we een probleem krijgen!!

  4. Niet echt kundig deze d66 meneer. Ga je schamen en je werk doen en stop met politiek bedrijven ipv oplossen en leiding geven.

  5. Dit stinkt aan alle kanten. Wanneer Tjeerd de Groot van het onvolprezen d66 zo overtuigd is van de juistheid van het RIVM model en de bijbehorende data kan daar nog wel even een second look op worden uitgevoerd. Deze second look is totaal niet proportioneel met de gevolgen die dit heeft voor de boeren. Maar iets zegt mij dat deze ideoloog Tjeerd de Groot helemaal geen aanvullend onderzoek wil maar dat hij gewoon van de boeren af wil. Met 1 pennenstreek een beroepsgroep halveren hoort niet thuis in een democratische samenleving maar in autocratieën waar d66 altijd tegen zegt te strijden.

  6. RIVM modellen zijn nooit accuraat…
    Maar de politiek vertrouwd blind op ze en daarom gaat het waarschijnlijk nog wel een tijdje zo door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *