Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Conceptopdracht staatscommissie rechtsstaat
14 april 2022
Vaste commissie voor Binnenlandse Zaken
De inbreng van Pieter Omtzigt.

12 gedachten over “Pieter Omtzigt over zaken gaan toetsen aan de grondwet en niet functioneren scheiding der machten”
 1. Nederland is geen democratie! Rechterlijke macht word door regering benoemd!
  Toeslagen schandaal waar de belastingdienst en overheid mensen op een zwarte lijst zetten en kinderen uit huis plaats!
  Uitsluiten van politieke partijen!
  Uitsluiten van vrijheid van meningsuiting!
  Referendum afgeschaft!
  Gevormde partijkartel geïnfiltreerd door de WEF young global leaders!
  Geondwetten worden met grote voeten getreden! Elke!
  Politie geweld op grote schaal! Kijk naar de demo’s
  Nctv en leger die Burgers/ politici monitoren en in de gaten houd!
  Waar verkiezingen gemanipuleerd zijn! Waar onze media niet meer onafhankelijk is en betaald word door de EU! Alle andere bronnen van nieuws tot staats gevaarlijk te bestempelen of ze beschuldigen van Nepnieuws!
  Wie denkt dat dit zo hoort is of in mijn ogen een fascist, communist of globalist!

 2. Zorg eerst eens dat de rechter eerlijk oordeelt in man vrouw zaken en denk daarna überhaupt pas eens na over zooi verplichten.

 3. is “voorzitter” Pieter zijn lievelingswoord ????

  kan iemand deze clowms met hun eindeloze lege geouwehoer nog aanhoren ? ik namelijk allang niet meer

 4. Met Henk Pieter een ander schandaal IIN OEKARINNE IS NATIONALE FEESTDAG VOOR STEFAN BANDERA DE GROOSTE MOORDENAAR VAN 1942 EN 43 DUIZENDE POLEL VERMOORD KINDEREN OP METELE HEK GESPIEST LEVEN ZWANGER VROUWE DE BUIK OP GESNEDEN MANNEN DE KOP AF GEHAKT EN VOOR DEZE MAN HEEFT ZELENSKI UIT OEKARINNE FEEST DAG UPA HEET DZE MOORD BRIGADE EN UPA BESTAAT NU NOG SPATEERT MET NATZI ZELENKI IS ER ZEER TROTS OP RUTTEN OOK EN PVDA MEVROU PLOEMEN NEDERDERLAND VLAGT VOOR OEKARINNE VOOR MOORDENAARS EEN NATIONAAL FEEST DAG UITGEROEPEN VOOR BANDERA VUSALA VON LEYEN UIT BRUSSEL HAAT ZAAIEN TEGEN RUSLAND OOK NEDERVLAGT VOOR OEKARINNE MAAR NIET VOOR BEVIJRDING DOOR POLEN IN DE TWEEDE WERELDOORLOG VOOR POLEN ZO DOOR GAA N NEDERLANDSE CORUPT TUIG.

 5. Tja, die Omtzigt kan lullen wat ie wil. Maar we hebben geen constitutioneel hof. Dus het zal allemaal niets uithalen. Ons rechtssysteem is een lachertje. Helemaal nu zo n beetje de hele rechterlijke macht geinfiltreerd is door D66. En kom op zeg. Omtzigt zal toch ook wel beseffen dat zonder constitutioneel hof deze discussie helemaal geen zin heeft??

 6. Iedere Nederlander moet zich aan de wet houden. Behalve als je bij de Regering, Belastingdienst of Politie werkt. Dan is er de doofpot en desnoods, bij zeer grote schuld, een promotie met verhuizing.

 7. Er moet strafrechtelijke gevolgen zijn voor het schenden van de grondwet door de overheid of regering. Want de grondwet is er om het volk te beschermen tegen de overheid en regering. Ook moet het volk toestemmingen geven voor een grondwetswijziging.
  In de regering en tweede en eerste kamer zitten volksvertegenwoordigers maar dat vergeten ze telkens en daarom geven ze niks om de grondwet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *