Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Goedkeuringswet vijfde verlenging geldingsduur Tijdelijke wet maatregelen covid-19 (TK 36042)
11 april 2022
Vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Vaste commissie voor Binnenlandse Zaken, Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid

Bijdrage inbreng eerste termijn van Pieter Omtzigt.

14 gedachten over “Pieter Omtzigt over vijfde verlenging Coronawet. Achteraf pas een wet goedkeuren is niet correct.”
 1. Pieter staat niet aan onze kant. Hij baseert zich op zoveel onwaarheden en ontkent informatie over long covid. Dank u voor de vastberadenheid met de toeslagen affaire, maar u bent een meewaaier op bijna alle andere vlakken zoals zoveel politici. Mondkapjes werken niet, daar is al jaren heel veel wetenschappelijk bewijs voor. Dat was ook het initiele standpunt van de regering. Het zou zelfs voor schijnveiligheid zorgen. Uit een peer reviewed inderzoek onder 2800 ziekenhuis medewerkers waarbij de helft medische mondkapjes gebruikte was er geen significant verschil. Dat is ook logisch omdat de earosolen die het virus verspreiden vele malen kleiner zijn als de gaatjes in het masker. Maak je de gaatjes klein genoeg kun je er niet meer door ademen. Daarom wordt er bij lijst a virussen zoals marburg en ebola met perslucht pakken gewerkt. Hetzelfde geldt voor long covid, daar is veel materiaal van en onderzoek gedaan. Daar blijkt uit dat het een heel kleine groep betreft en ook bij de andere ili/griepvirussen in vergelijkbare aantallen voor komt. Pieter weet dit allemaal wel maar Pieter doet gewoon mee met alle leugens. Behalve de toeslagenaffaire waarvoor nogmaals dank. Jammer ik had gehoopt dat hij hier ook onderzoek zou doen en de waarheid zou spreken. Bah….

 2. Krijgt geen kans om door te zetten. Ze zullen hem altijd tegen werken.!Deden !ze voordat hij i n zijn ééntje was ook ze willen hem het liefst weg hebben Dan is er nog minder controle op dat stelletje.Het is een kabinet v leugenaars en draaikonten..Maar je moet zeggen heb et geen herinnering aan. Vreselijk VVD en D66ers aller verkiezingen!ingen geweest waren hadden ze daar nooit gezeten 10 maanden om te liegen En draaikonten Om te kunnen blijven zitten op het pluche.Báh.Het is schandalig zoveel macht ze zichzelf hadden toegestaan

 3. Pieter doet wel interessant en kritisch maar stemmen wat mij betreft te vaak mee met het kartel. Gemiste kans of zit daarmeer achter zoals special funding voor zijn politieke activiteiten….

 4. Constant om die hete brij heen draaien omtzigt dat siert je niet ! Ook jij weet dat het ctb niet meer uit te leggen is ! Hou toch op met waarom dan nu niet meer testen etc etc… HOU OP !!!

 5. Nee Omtzigt deze wet had NOOIT in werking gesteld mogen worden. De grondwet is er om het volk te beschermen tegen de overheid. En NIKS mag dit breken alleen het volk mogen veranderingen aanbrengen in de grondwet en niet de machtshebbers. Als we geen grondwet hebben dan hebben we dus ook geen democratie en hebben we geen rechten.
  Het toegangsbewijs is een misdaad tegen de menselijkheid het is medische segregatie. Er zijn misdaden gepleegd door het Rutte regime en de Kamerleden die voor die wetgevingen hebben ingestemd.

 6. Beste pieter,
  Gwoon oproepen (door de ganse oppositie) tot burgerlijke ongehoorzaamheid als tips daarvoor zodat de burger zich daadwerkelijk politiek gesteund voelt zal wel nooit gebeuren,, dat druist tegen de demoncratie in.

 7. Waar we ook moeite mee hebben. Is het volgende. Hoe dan ook de rechter geeft een boete aan Hugo, wie gaat dat betalen, de burgers met belasting geld wordt dit betaald . Hugo krijgt perdag 100 euro boete. Dat maakt hem niets uit. Hugo gaat echt geen moeite doen omdat ongedaan te maken. Maar ook zij kunnen steeds over hun grenzen gaan, zij betalen het niet, maar de burgers. Dit moet veranderen, met hun zelf ingedekte wet zijn ze onveilbaar, dit gaat te makkelijk. Nu zijn ze weer met een onderzoek bezig van mondkapjes, dit betaald de belasting betaler, de burgers.
  Nog erger Kaag het WEF Kartel kreeg de opdracht zoveel mogelijk geld uit de staatskas te halen. 25 en 35 miljard voor milieu terwijl ze geen werkelijke ideeën hebben over hoe en wat ze gaan doen . Dit wordt al beslist om dat geld daarvoor te gebruiken . Hé!! Ja, zo doen zij dat.
  90 miljard voor vaccins die niet werken, geld terug halen, dit laten ze zo gebeuren. Voor een onafhankelijke rechter met de farmaceut. Kritisch zijn. Zwart afgelakte papieren, ontslag zonder uitkering, ze zijn zelf verantwoordelijk voor het verdoezelen van info, openkaart en anders weg wezen. Ze willen toch geld besparen. Dit gemeenschap geld kan naar de zorg. Er is zoveel scheef sinds de WEF en EU en het westen, de kapitalisten willen de macht, over 160 landen. Hier worden de burgers de dupe van. WEF met alles eerlijk verdelen hun agenda , kapitalisten hebben triljoenen, daar hadden ze met hun geld Afrika en arme landen mee kunnen helpen. Waarom hebben ze dat in het verleden niet gedaan.????? Ze stelen hun grondstoffen juist. Klopt die Agenda van Klaus Schwab wel?? Voor de elites wel. Maar niet voor de bevolking.

 8. Long covid is psychisch, is heel normaal dat je je slapjes voelt na een griepje, het os pok heel normaal dat mensen hier in blijven hangen.deze hebben een schop onder hun reet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *